EU verdient een pak slaag

… om verschillende redenen.

Een voorbeeld:

Kort na de aanslagen in Frankrijk en Tunesië wou Federica Mogherini, de charmante EU-agente van Juncker & co, verantwoordelijk voor buitenlandse zaken en veiligheid, tevens rechter- en/of linkerhand van het EU-Politbureau, haar mening geven over de islam.

Zij bestond het te beweren dat de islam zelf het slachtoffer is.  Aversie t.o.v. van de Allah-vredesapostels is onterecht.  Het negatieve gevoel wordt veroorzaakt door “angst” en zoals bekend is “angst” een slechte raadgever want “angst is een teken van zwakte”.  

Wie nu meent dat zij de bio-Europeanen oproept tot verzet tegen de islam, is niet van deze wereld.  Wij moeten – dixit Federica – fier zijn op onze diversiteit, angst is een teken van een zwakke cultuur.  We moeten – nederig – respect tonen voor diversiteit.
“Islam heeft een plaats in de westerse samenleving.  Islam hoort in Europa.  Islam heeft een plaats in de Europese geschiedenis, in onze cultuur, in ons eten en – het belangrijkste – in Europa’s heden en toekomst. “

moskeetankZij is er trots op dat de EU vecht voor een plaats voor de islam binnen Europa en de rest van de wereld.  Voor de politieke islam en moslim immigratie.

De botsing van culturen verwijst zij naar de retoriek van zgn.  populistische partijen, van doemdenkers, verwerpelijk-enge geesten, anti-democraten, fascisten…  En trekt alle registers open – aan Federica is een komisch talent verloren gegaan –  zij herinnert aan de Europese geschiedenis, waar velen getracht hebben Europa te verenigen door hun macht, hun eigen ideologie op te dringen.  Na WOII zouden we de wens geuit hebben naar meer diversiteit, een open, pluralistische beschaving, waar er geen plaats is voor blokvorming…

Federica, je noemde zelf het verleden, de geschiedenis van de islam in Europa. Je hebt absoluut gelijk.  De geschiedenis moet ons leren waar het fout gegaan is.  Je hebt slechts een viertal minuten nodig voor dit overzicht.  En dan hebben we de huidige door de EU gestuurde invasiestroom nog niet vernoemd.  Respect, Federica, moet je verdienen.

FT

9 gedachten over “EU verdient een pak slaag

 1. Federica Mogherini, de charmante EU-agente ????
  Geblinddoekt zou ik dat kutwijf nog niet willen aanraken.
  Ophangen gun ik dat wijf uit het diepst van mijn hart.

 2. Het wordt de hoogste tijd dat de Islam , Federica Moghorini hare clitoris eens onder handen neemt , dan pas kan zij meespreken over de geneugten van de Islaaam en hun fratsen. Dat is slecht een klein onderdeeltje . Om nog beter tot bepaalde besluiten te komen over die vredelievende godsdienst , verplicht dragen van een hoofddoek of burka . Geen ontspanning , geen muziek noch Sinksenfoor , maar regelmatig wat kletsen krijgen van hare vent indien zij niet voldoet aan zijn eisen op allerlei gebied .Niet in de geburen komen van andere mannen . Slechts met toelating het huis mogen verlaten enz enz en dan ligt dat “wijf ” te zeveren over “de Islam hoort bij Europa”. Ik heb inderdaad ,samen met zovelen angst van die achterlijken ,maar dat is tot op heden mijne beste raadgever als het over die Islam gaat . Ge voelt je nergens meer veilig dank zij Allah en zijne profeet …..en lafaarden zoals Federica die heel dat Mohamed circus nog verdedigen…..misschien wel uit angst ! Dan spreken we nog niet over stenigen , onthoofden , folteren , levend verbranden , sex slavinnen verhandelen op de markt , aanslagen …… hoort allemaal bij de Islam , en die achterlijke waanzinnige cultuur hoort bij Europa !!

 3. Vermits Constantinopel (vandaag Istanbul genoemd) nog tot Europa behoort zoals volgens Merkel en hoger genoemd vrouwmens, dit berichtje uit Europa. Koran trouwe Turken
  hebben daar Koreaanse toeristen onder handen genomen en hen afgeranseld. Ze waren in de mening dat het Chinezen waren, vermoedelijk omdat Allah hen niet had ingelicht. Ze verwijten de Chinezen dat de Oeigoeren in China slecht behandeld worden en hen verhindert om de ramadan ordentelijk te ondergaan. Een andere voltreffer was het feit dat ze de ramen van een Chinees restaurant aan diggelen sloegen. Alleen was de eigenaar van dat restaurant een Turk en de kok een Oeigoer.
  Staat dan toch niet alles in de koran?

 4. Zo simpel als in het filmpje voorgesteld is het ntl niet. De islam mag er dan wel op uit zijn om dmv jihad de kuffar te onderwerpen, diezelfde kuffar blijven voor eeuwig enthousiaste moslims, ook als ze volop de kans krijgen om te deserteren, bv tijdens de kolonisatie van Noordafrika, in de Sovjetunie, of onder Ataturk in Turkije. Behalve in Europa. Besluit: het is genetisch, sommige volken worden als vanzelf aangetrokken door de islam, andere niet.
  Hetzelfde kun je van de kruistochten allerminst zeggen: na het vertrek van de Europeanen bleef van het christendom in het middenoosten niet veel meer over.
  Besluit: de jihad maakte vele volken gelukkig, de kruistochten geen enkel.

 5. Ik kan het maar niet door mijn strot krijgen , wat die uitspraken van charmante Frederica betreffen. Blijkbaar de oogappel van Juncker , zijn linker-of rechterhand . Haar linker,rechter of allebei haar charmante borsten zullen vermoedelijk een rol spelen , bij die handtastelijke oude vent , bij het geven van zijn zegen voor haar idioterie . Feit is , al die naarhierkomers zijn mislukt om in hun land een waardig bestaan op te bouwen , hun regeringen te dwingen iets te verwezenlijken dat de moeite waard is . Dat volk heeft tot op heden geen enkele bijdrage kunnen leveren aan de beschaving , geen uitvindingen zijn we bekend , mede dank , zij hunne knappe godsdienst . Nooit hoorde ik van een Islam Nobelprijswinnaar . Hun intellectuelen hebben allemaal hun studies afgerond in het westen , ver weg van Allah en zijn stenen tijdperk . Omdat ze maar al te goed beseffen dat ze niets waard zijn , enkel goed zijn om de boel op stelten te zetten , komen ze naar hier om ook hier , alles naar de kl… te helpen.
  Ik verwacht en hoop dat de oogappel van Junk , mijn artikeltje leest in Golfbrekers en mijn reactie letterlijk zal voordragen op een volgende zitting

Reacties zijn gesloten.