EU-vacature onnodig te solliciteren

Het aantal kandidaten voor de open staande lucratieve tijdinvulling van EU-ombudsman/vrouw/x is beperkt. Op 30 augustus werd een interne oproep voor kandidaten gelanceerd. Elke sollicitant diende 40 handtekeningen van EU-parlementairen uit minstens 2 EU-lidstaten, te kunnen voorleggen. De procedure kan u hier raadplegen.

Vijf kandidaten zouden genoeg ruggensteun vanuit het EU-parlement verworven hebben om de finale te halen. De keuze wordt moeilijk: ze zijn aan elkaar gewaagd: blinde EU-aanbidders.

  • de Ierse voormalige journaliste, Emilly O’Reilly, uittredend EU-ombudsvrouw (zie video: bezorgd om “populistische” groei in EU)
  • de Italiaan Giuseppe Fortunato (geen video gevonden)
  • de Estse rechteres Julia Laffranque (video: bezorgd om mensenrechten)
  • de Litouws-Amerikaanse rechtenactivist Nils Muižnieks (video: bezorgd om vrouwenrechten – lees: abortusmogelijkheden en moslimdiscriminatie, om Roma, om rechten der geslachtsminderheden)
  • de voormalige Zweedse volksvertegenwoordigster Cecilia Wikström (video: voorstandster van spreidingsplan van “vluchtelingen” over alle EU-landen – een ordelijke asielpolitiek, zodat de dompelaars geen beroep moeten doen om mensensmokkelaars)

Op 3 december wordt een gegadigde gekozen, na een plenaire parlementsvergadering.

1 gedachte op “EU-vacature onnodig te solliciteren

  1. Laten we dat waardeloos, nutteloos, decadent EU circus heeeeeeel snel definitief sluiten dat geeft ons een besparing van enkele miljarden jaarlijks op voorwaarde dat we de vriendjes onder elkaar op droog zaad zetten met terugwerkende kracht vanaf dag een van het ontstaan want het is een verzameling van uitgerangeerde nietsnutten.

Reacties zijn gesloten.