EU-Stasi

Duitsland terug naar de DDR – STASI – FREESURIYAH

Wilt u deze zomer nog op vakantie kunnen gaan, wilt u nog kunnen reizen, dan zal u volgens de blauwe EU-commissaresse voor Mededinging, tevens EU-vice-voorzitster, Margrethe Vestager, een spionageprogramma op uw smartphone moeten installeren. Maak u echter geen zorgen, de EU zal dat wel eventjes voor u regelen.

EUObserver: Vestager pushes tracing apps as key for summer holidays

Willen we dit? Laten we toe dat de overheid, zij het op EU of nationaal niveau, een draaiende camera in ons leven brengt, ons leven bepaalt “voor ons eigen goed”, zoals dat heet?

En hoe moet het dan als je geen smartphone bezit? Een verklikker-microchip in je lichaam laten plaatsen?

Is dit de samenleving van de toekomst? Laten we niet naïef zijn… de EU is niet bezorgd om onze gezondheid. En wat betreft de aanvaardbaarheidstactiek: het wordt aangepraat als zijnde gemakkelijk, comfortabel, veilig…enz… Wat is de volgende stap… dat de chip de gastheer stuurt zoals Big Brother het wenst? Zijn we nu paranoïde?

Er worden in Zweden zelfs Tupperware-ontmoetingen georganiseerd waar bij een drankje en hapje een microchip ingeplant kan worden.

De-Balie

Lees hier meer.

3 gedachten over “EU-Stasi

 1. Wie houdt men voor de gek.
  Door het enerzijds voor te stellen dat de aangepaste opstelling van de zetels, en het gebruik van plexiglas in vliegtuigen,een voldoende waarborg zou zijn om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan,en anderzijds, op de grond, zowel binnen als buiten, maatregelen te nemen beantwoordend aan de nieuwe 1,5m maatschappij, gedraagt men zich inconsequent.
  Trouwens in hoe ver is het realistisch om deze wijzigingen, aan de vliegtuigen, uit te voeren voor het verlof!!
  Men kan het ALARA-principe(As low as reasonable achievable) niet enerzijds en anderzijds toepassen, men dient open en eerlijk te zijn.
  Het is namelijk zo dat door de RV van 20% in vliegtuigen het afweermechanisme van het menselijk lichaam negatief beïnvloed wordt en door de recirculatie (50%) men een gevaarlijke situatie creëert, waarbij de kans op de verspreiding van het corona-virus stijgt.
  De boodschap van de luchtexperts is “zoveel mogelijk ventileren, wat niet evident is, en waarschijnlijk onmogelijk, bij buitentemperaturen van -50°C.
  Het feit dat er o.a.in Azïe verspreiding van het virus werd vastgesteld, binnen één gebouw, zonder persoonlijk contact wijst in die richting.
  Men gaat er van uit dat de verspreiding via het rioleringssysteem zou gebeurt zijn (droge syfons) dit, wordt verder onderzocht.
  Het feit dat, alhoewel, sinds 1985, alle vliegtuigen zijn uitgerust met een HEPA filter (stofdeeltjes tot 0,3 micro-meter)geen garantie is, aangezien de grootte van de virus zich situeert tussen 20 en 300 nanometer(ruim 100 maal kleiner).
  Van andere oorzaken die de luchtkwaliteit in de vliegtuigen negatief beïnvloeden, is geen sprake meer, plots zijn ze verdwenen.
  Wat te denken van het feit dat in een HLN-nieuws artikel van 22-06-2017 met als titel “Lucht in vliegtuigen is zéér ongezond” wordt gewag gemaakt van het gevaar voor allerlei ziekten!!
  Van consequentheid gesproken!!
  Enerzijds zal men mensen hebben die zich, om opportunistische redenen, zullen laten inenten, chip laten plaatsen e.d., anderzijds zullen er mensen zijn die, zich principieel, zullen blijven afzetten tegen de verplichting.
  Daar de mens een opportunistisch wezen is vrees ik het eerste!!
  In elk geval zullen wij gechanteerd worden willen wij nog op vakantie gaan.
  Mvg

 2. De totale controle van de bevolking is één der doelen van deze Covid 19 samenzwering.
  Over de laatste ontwikkelingen :
  https://www.blacklistednews.com/article/76927/bill-gates-partners-with-darpa–department-of-defense-for-new-dna-nanotech-covid19.html
  met citaat :
  “The fact that Bill Gates has teamed up with the Department of Defense and DARPA, which is the special project research and development arm of the pentagon to develop a brand new type of vaccine, which is being rushed into production is alarming to say the least.” (=einde citaat).
  Via een dergelijk vaccin kan dan ook een chip ingeplant worden die dan gemanipuleerd kan worden via het 5G netwerk.
  Dit is echter niets nieuws, het USA Army is daar reeds jaren mee bezig :
  https://www.armytimes.com/news/your-army/2018/05/18/soldiers-may-soon-have-implantable-health-monitors-and-robotic-surgeries-done-remotely/
  met citaat :
  “Soldiers may soon have implantable health monitors and robotic surgeries done remotely …………….
  Soldiers may soon be carrying monitoring devices that can alert doctors thousands of miles away to medical emergencies and the need for treatment.The devices may even be implanted in soldiers and continuously monitor their status, the Army’s top doctor said in describing the near future of Army medicine.“We should be monitoring all soldiers, all the time, looking for patterns of injury or other signs for early detection,” said Lt. Gen. Nadja West, the Army’s surgeon general, during a talk May 8 at the Association of the U.S. Army in Arlington, Virginia. “We can do better when every soldier is a sensor, and we can continuously monitor information culled from them.”The monitors would send out streams of detailed data on a soldier’s health. For example, a device could measure blood sugar levels and a doctor or nurse hundreds or thousands of miles away can check on a soldier’s diabetes and recommend treatment or calibrate insulin……. (=einde citaten).
  Het probleem met het voormelde systeem is, dat het niet zomaar kan opgelegd worden aan de totale bevolking. Bij het leger stelt dit echter geen probleem. Vandaar dat men poogt deze chips in te planten via een vaccin en met behulp van de nanotechnologie. Voor de “monitoring” heeft men dan wel een krachtig netwerk nodig, en daarvoor dient dan het 5G netwerk. De chips zijn er al, er moet dus alleen een middel gevonden worden om ze op grote schaal in te planten bij de bevolking. En daarmee is den Bill nu bezig met de DARPA. Alleen al het vernoemen van deze dienst , moet bij de kenners nachtmerries veroorzaken.

 3. Hey,Lovenaar ik ben met je volledig eens ik krijg kippenhuid als ik die kerel zie of hoor en dan stond nog in h.l.n of nieuwsblad dat het moet stoppen met die fake news over Bill Gates. Dde mensen zijn nog niet wakker bekijk dit filmpje en vraag je af of dit fake is.https://www.youtube.com/watch?v=IdxBNT2ugBM

Reacties zijn gesloten.