EU in de aanval tegen patriotten

Afbeeldingsresultaat voor in a time of deceit telling the truth is a revolutionary actDe EU trekt geen lessen uit de Brexit.  Integendeel, de EU bemoeit zich bij de nationale verkiezingen van lidstaat Frankrijk.  Zo wil de EU-Commissie een onderzoek starten om en rond Marine Le Pen en het Front National.  Zeg maar een Orwelliaanse Waarheids-commissie die elk woord op de poco weegschaal legt om Marine Le Pen de pas af te snijden bij de presidentsverkiezingen.

In een schriftelijke reactie wil Marine Le Pen weten:

– of de EU-Commissie de toestemming van de Franse regering gevraagd (en gekregen) heeft,
– hoe hoog de geraamde kosten hiervoor zijn,
– welke de voorziene duur van het ‘onderzoek’ is,
– uit hoeveel ‘onderzoekers’ de waarheidscommissie bestaat,
– en vooral: wie er aan de politieke touwtjes trekt bij de “waarheidscommissie”
– en wie de zelfverklaarde “onderzoekers” onderzoekt.

La Commission européenne s’immisce dans la campagne de l’élection présidentielle française

 

En in de kranten lezen we vandaag: ‘Stop Europese subsidies voor extreemrechts’, een voorzet van Manfred Weber, fractieleider van de EPP, de grootste groep, de christendemocraten in de EU-praatbarak. Telkens wordt er een nieuwe horde gelegd als patriottische EU-kritische partijen verrijzen.  Om een fractie te vormen werd het minimum aantal lidstaten en verkozenen verhoogd.  Nu wil men gewoon het ontstaan van een niet slaafse (… met onze verontschuldigingen aan de Slaven) partij binnen de EU-constellatie onmogelijk maken.  Wat de facto een verbod is, zonder dat het zo genoemd kan worden.

 

1 gedachte op “EU in de aanval tegen patriotten

  1. Prachtig dat EU iniatief dat is de mooist denkbare reklame ! Euro-bewoners bestaan niet alleen uit Gutmenschen en linkse ridders met een geestelijke handicap maar ook uit weldenkenden die samen met rechtsen de toekomst niet zo rooskleurig zien

Reacties zijn gesloten.