Ernstig debat over wodka

Deze tussenkomst van de Finse Alex Stubb is wel al enkele jaren geleden (2007) maar het geeft een idee van de harde labeur in de Europese praatbarak.  Schromelijk onderschat door de goegemeente, als u het ons vraagt.

Kromme augurken, stofzuigers, wc-spoelbakken, apothekersmenu’s, sancties tegen Rusland, peren- en varkensproblemen… en wodka.  Hun belangstelling en ijver kent geen grenzen.

 

4 gedachten over “Ernstig debat over wodka

  1. Die toch vrij belangrijke onderwerpen zijn uiteraard vatbaar voor discussies . Dat komt omdat er geen aanstelling werd voorzien van een Europese kromme augurken commissaris , die zich eventueel ook kan bezighouden met de afdeling , stofzuigers en WC spoelbakken . Karel de Klucht had daarvoor een uiterst geschikt kandidaad geweest . Marianne Thyssen kreeg een minder belangrijke portefeuille want ze buisde voor het departement ,varkens , appelen en peren , ze had nog nooit gehoord van een Dubbele Flup !

      • Walter, er zitten er 9 a 10 en die grapjassen kosten ons all in ongeveer plusminus circa 50.000.000 euro jaarlijksen ze zijn jaarlijks 365 dagen op vakantie.

  2. Dubbele flip. Als ik kleine jongen een dubbele flip kreeg van mijn grootvader, dan waren mijn ogen meestal groter dan mijn buik.

Reacties zijn gesloten.