Ereprijzen voor grootste komedianten

https://i0.wp.com/www.jihadwatch.org/wp-content/uploads/2019/01/UAE-gender-equality-awards.png?resize=400%2C232&ssl=1

Sjeik Mohammed bin Rashin al-Maktoum, de vice voorzitter van de Verenigde Arabische Emiraten, tevens grote baas van en in Dubai deelde zondag de prijzen uit aan de grootste verdedigers van gelijkheid der Emiraatse geslachten. Tot nader order bestaan er daarvan slechts twee. Achterlijk land.

De erediploma’s en bijhorende medailles kwamen toe aan het Ministerie van Financiën, het Federale Bureau voor competiviteit en statistiek, het Ministerie van Personeelsaanwerving, en een bijzondere erkenning aan de vice premier/binnenminister omdat hij zijn best had gedaan voor het toekennen van bevallingsverlof in het leger. Aan vrouwen, nemen we aan, maar we zijn niet 100% zeker, want het werd niet vermeld in de persmededeling.

Zoals het past, werden de prijzen deemoedig in ontvangst genomen door vier vertegenwoordigers… mannen (zie foto bovenaan).

Ondanks deze enorme vooruitgang zijn de vrouwenrechtengroepen nog niet tevreden, want justitie hinkt achterop. Mannen hebben meer en hogere rechten zowel in het huwelijk, de echtscheiding en de voogdij van de kinderen. Bovendien mogen vrouwen niet terugslaan als ze een pak rammel krijgen. Huiselijk geweld is volgens hun wetgeving perfect toelaatbaar zolang het de grenzen van de islamitische wetten niet overschrijdt. (…)