Er is geen islamisering…

… er is geen islamisering… er is geen islamisering… er is geen islamisering…

We herhalen: er bestaat niet het minste gevaar op islamisering in de bunte Bundesrepublik.

In NRW wordt sinds 2012 islam in het lager onderwijs gegeven.  In Niedersachsen en Hessen sinds 2013.  In Berlijn en het Rheinland-Pfalz is het heel gewoon. Baden-Würtemberg heeft een modelproject.  In Beieren wordt het aanbod uitgebreid.  Hamburg heeft een lessenpakket “voor allen”.  Bremen en Schleswig-Holstein noemen het geen lessen maar islamkunde.  Het  Saarland volgt.  De oostelijke Bundesländer hinken achterop.

Nochtans valt er heel wat te leren:  in de moslimvariante van het Walhalla wordt men niet ziek, is er een all-in buffet met 1000 schotels, men eet uit goesting, niet wegens een hongergevoel, dorst bestaat niet, er zijn bars met wijn en alcohol maar zonder dat men er een kater aan overhoudt, men wordt elk door 1000 jongeren bediend die Allah speciaal uitgezocht heeft, er bestaan geen wc’s, de afvalstoffen worden door het lichaam via de huid verwijderd met daarbij een verleidelijke geur – een echt parfum Chanallah72 – … enz.  Luister zelf maar even wat we allemaal gaan missen.  Rijstpap met gouden lepeltjes?  Bah!

Wat kost een vliegtuigticket naar het Kalifaat?

 

14 gedachten over “Er is geen islamisering…

 1. Zo moet de razendsnelle uitbreiding vd islam in de 7e eeuw ook gebeurd zijn: met veel medewerking vd plaatselijke bevolking. Anders is het niet uit te leggen dat een woestijnvolk de halve toenmalige wereld inpalmt.

 2. Is dit niet de voltrekking van het Morgenthau Plan? En daarvoor, begin 1941 kwam nog het Kaufman plan met als opdracht : Germany must perish.
  De bedoeling was : na het compleet steriliseren van het Duitse volk zal de bevolkingstoename door geboorten ophouden. Op grond van het normale sterftecijfer van 20% jaarlijks zal het Duitse leven met 1.500.000 zielen per jaar verminderen. Zo zal binnen enkele generaties de volledige vernietiging van het Deutschtum voltrokken zijn en kunnen de Duitsers door andere volkeren vervangen worden.

  • In het land b is de sterilisatie zelfs niet nodig. Jonge koppels zijn dikwijls te egocentrisch, of zien gewoon geen toekomst voor hun nog niet bestaande kinderen.

   • Gelukkig voor het land b ligt hier, volgens de studies van Frans, het sterftecijfer op slechts 1% anders was de bevolking nog vlugger van de kaart geveegd en konden volkeren van het genre Attila de Hun in de nieuwe beschaving gedijen.

  • Hier leest een mens toch nogal wat. Een normaal sterftecijfer voor een westers land is niet 20%, maar wel…1%.

   • Het normale sterftecijfer in de Europese landen is op het ogenblik 9,7 %, dus iets meer dan 1%. Voor 1940 lag het hoger.
    Kaufman baseerde zich op het sterftecijfer in de Verenigde staten waar de algemene levensduur 49 jaar was, wat de 20% benaderde. Vandaar dat hij dat uitrooien wat vlugger zag.

    • p.s. : in de grond gaat het hier niet om het percentage van de sterftecijfers, het gaat hier om het duivels plan.

     • Anna,
      In inderdaad een duivels plan.. maar daarvoor was er ook al het Coudenhove Kalergi plan, waar ik al meermaals naar verwezen heb.
      De uitvoering van deze “duivelse plannen” moet gezien worden in verband met Gramsci en de Frankfurter Schule.
      De vervanging van de Duitsers geldt ook voor de rest van Europa.
      Deze vervanging gebeurt niet alleen door een geboortedeficit, maar ook door de emigratie van autochtonen en massale immigraties, maar ook door gemengde relaties, waaruit dan een “bastaardras” ontstaat, dat wel bruikbaar is in deze NWO.
      In feite is alles duidelijk.. en men moet geen genie zijn om dit te zien..maar het probleem is dat er een hoop zijn die hun ziel hebben verkocht aan de duivel(zoals Faust), met als gevolg dat ze niet alleen moeten zwijgen over de werkelijke toestand, maar er op de koop toe leugens moeten over verspreiden, en de “ketters” te lijf gaan, die afwijken van de officiëel afgekondigde dogma’s over huidige en vroegere gebeurtenissen.
      Zoals reeds meermaals gezegd is de grond van het probleem niet de islam, maar wel de verraders die voor deze ideologie de “rode loper” uitrollen, en dit in dienst van hun “zetbazen”, die de stuwende krachten zijn achter de NWO.
      Zonder dit verraad is er hier geen islam met daarbij de vreemdelingeninvasies.
      Zolang dat er echter problemen zijn met het stellen van de juiste en volledige diagnose van de kanker zal er ook niets veranderen.

    • Waar blijf je die onzin toch halen AB? Ik woon in een gemeente met 5000 inwoners. Met uw cijfers zouden hier dus bijna 500 overlijdens per jaar zijn? Het zijn er maximaal 1 per week!

     • Statistiek en Analyse voor België:
      In het jaar 2000 lag het sterftecijfer over de gewesten tussen de 10 en 11%
      In 2014 tussen de 9,4 en 10,3.
      In de kinderopvang, hier wat verder bij mij in de straat, lag het sterftecijfer van 2011 tot heden op 0,0.

  • Inderdaad Anna B. en Lovenaar, de machinatie om het zogenaamde “Avondland” kapot te krijgen is volop aan de gang.
   Slechts enkelen, zoals wij, hebben dat door maar voor de rest…
   “Wat baten kaars en bril, als het volkske niet zien wil” in het stemhokje!

   • Dat kapot maken ligt al eeuwen in een traditie.
    Ik moest even in de handleiding voor gangsters -bijbel genoemd, het boek van onze oudere broeders zoals ons nu wordt geleerd – duiken om één van de vele voorbeelden te vinden. Nam een tekst uit het boek Koningen over koning Eliyahu, door ons Elia genoemd. Zachtaardig kon je hem niet noemen want Elia voerde hen (die hem niet bevielen) af naar de beek Kison en slachtte hen aldaar.
    Elia was voor de korte pijn intussen heeft men andere praktijken ontdekt maar ‘in de long run’ even doeltreffend.

 3. Ouders verbied uw kinderen lessen te volgen van die achterlijke perverse gewelddadige barbaarse smeerlapperij islam, haal uw kinderen desnoods weg uit die scholen waar dat op de agenda staat.

Reacties zijn gesloten.