Epsteins dood opgehelderd?

Afbeeldingsresultaat voor game of thrones putin


Sneller dan verwacht – nou ja… – kwam men tot de vaststelling – met een grote waarschijnlijkheid – wie kan er anders in aanmerking komen? – dat Rusland verantwoordelijk is voor de dood van Epstein.


MSNBC-journalist Joe Scarborough tweette:

“Een man, wiens informatie het leven van rijke en machtige mensen zou kunnen verwoesten, sterft plotseling in een gevangeniscel. Hoe voorspelbaar… op Russische wijze.”

Al zal het moeilijk te bewijzen vallen. Tenslotte zou het betekenen dat Poetin zelfs tot in de best bewaakte gevangenis van de VSA aan de touwtjes trekt. En… daar bovenop zullen de advocaten der 12 vrouwen die Epstein beschuldigen, geld willen zien – veel geld – voor het witwassen van de eer (… voor de onschuld is het een beetje laat) van de belaagde dames. Een klacht wordt voorbereid om Epsteins bevroren vermogen onder hun nagels te kunnen rijven. Zoals het optrekje in N.Y. met 4500 m2 – waarde 77 miljoen dollar, 15 auto’s, twee Gulf-Stream vliegtuigen, een huis in Palm Beach, een ranch in New Mexico, een woning in Parijs… en ca. een half miljard op rekeningen. Iets zegt ons dat er nog veel meer ergens geparkeerd staat, ongrijpbaar voor de fiscus en/of klauwen van advocaten en hun cliënten, maar eventueel wel bereikbaar voor Epsteins alter ego.