Enkele vrije geesten aan het woord

Afbeeldingsresultaten voor free spirit animated gif

Tom Duggan, Britse journalist op zijn balkon in Damascus, 04.00 u plaatselijke tijd:  “Trump, you’re an idiot” (even geduld bij het laden van de video)

Jeffrey Sachs over een ongemakkelijke waarheid, “This is a US mistake“, en legt de vinger op de CIA-wonde, “we moeten daar weg “: (even geduld bij het laden van de video)

Ter duiding: wie is Jeffrey Sachs?

Alex Jones is razend.  Vertaling overbodig.

Paul Joseph Watson vraagt zich waar de logica zit bij de zgz. gifgas aanval in Douma:

Als er dan toch iemand in de westerse media gevraagd wordt naar zijn mening, dan wordt hij bij een ongewenst antwoord uit de zending gegooid.  Hier stelt het voormalig hoofd van de Britse strijdkrachten dezelfde vraag als Watson in de video hierboven.  Qui bono? Noteer hoe hij gewoon onderbroken en afgesloten wordt.

Vanmorgen “onze” Vranckx gehoord “er zijn in Damascus toch nog wel enkelen die het “Assad regime” steunen...

Terechte vraag in Syriê: Als de VSA, de Britten en de Fransen opslag- of fabricageplaatsen van chemische wapens vernietigd hebben, hoe is het dan mogelijk dat de bevolking nergens bij de inslag daar last van heeft, Allah behoede: vergiftigd, vergast wordt?

Naar verluidt zijn de Franse jets vanuit Turkije vertrokken.  De Ottomanen zijn blij met de bommen op Syrië.  Hoeveel mensen zouden er intussen zonder enige vorm van proces in  de Turkse gevangenissen verblijven?  En hoe zit het er met de vrije meningsuiting?  Zijn er nog ontslagen te melden?

Heeft er nog iemand interesse in het OPCW onderzoek in Douma?

Tot slot… Frankrijk deelt enkele uren nadat hun luchtmacht Syrië gebombardeerd heeft mee dat het de vredesbesprekingen wil heropstarten!

Bende komedianten!

 

 

2 gedachten over “Enkele vrije geesten aan het woord

    • Ik denk dat u ook niet meer voor die traditionele partijen stemt,en op de pers moet je zeker niet rekenen, ze zijn links en blijven helaas links.

Reacties zijn gesloten.