Engels is ook goed…

Afbeeldingsresultaat voor radbraken
Radbraken… nieuw logo taallessen

… bij een taak Duits. Bij het Nederlands ook, maar dat wisten we al.

Afbeelding kan het volgende bevatten: 1 persoon, glimlacht, tekst

In dit verband: lees ook:

Leerkracht worden in Vlaanderen? Neen, bedankt!
Het orakel van ‘de Guimardstraat’ is uit zijn zomerslaap ontwaakt en heeft gesproken, zij het zonder veel vuur. Lieven Boeve, grote baas van het katholiek onderwijs – of wat daarvoor moet doorgaan -, stelt op enkele dagen voor het nieuwe schooljaar plotseling vast dat er een tekort aan leerkrachten is. “Werk aan de winkel voor de nieuwe Vlaamse minister van Onderwijs”, zegt hij bloedernstig. En hij voegt eraan toe: “Want dit tekort brengt de kwaliteit van het onderwijs in het gedrang.” Om even bij stil te staan…

Volledige tekst in ‘t Pallieterke

2 gedachten over “Engels is ook goed…

  1. Lerarentekort ligt volgens mij aan het feit dat ouders en directie niet meer achter de leraar staan. Als leraars orde willen houden hebben ze dadelijk ouders en directie op hun kap. Discipline vanwege de leerlingen is niet meer aan de orde. (Je mag niet te streng zijn hé, want de kindjes zouden een trauma kunnen oplopen!).
    En islamscholen? Een bedenking… Misschien een oplossing deze toch toe te laten zodat de lat hoger kan en een leerkracht terug leerkracht kan zijn? De meeste muzzies gaan toch maar naar school omdat het moet, maken er heibel, hebben geen respect voor het onderwijzend personeel en hebben niet de intentie om verder te studeren en te integreren in de maatschappij. Jammere zaak… onze politici zijn veel te tolerant gebleken en nu zitten wij, autochtonen, met de verloedering.

  2. Ik ken enkele mensen met de juiste opleiding om les te kunnen geven in het middelbaar onderwijs, maar ze hebben geen slinkse partijkaart. Die geraken echt niet “aan den bak”. Maar ja, de slinkse indoctrinatie moet verder worden gezet.

Reacties zijn gesloten.