“En of die gekke Yannick toch niet een beetje terecht verontrust was.”

De titel is de afsluitende zin van Johan Sanctorums opiniestuk “‘Betrokkene was gekend omwille van zijn extreemrechts gedachtengoed’.

Johan begint als volgt:

Wanneer opinies uw gezondheid kunnen schaden

Afgelopen woensdag viel om vier uur ’s nachts te Merksem een Franstalige (!) anti-terreurbrigade met veel vertoon het huis van Yannick Verdyck binnen, verdacht van ‘extreemrechtse sympathieën’. Er werden schoten gelost waarbij de man om het leven kwam. De omstandigheden moeten nog verder worden uitgeklaard. Verdyck had extreme ideeën over de relatie tussen individu en staat, was voorzitter van een schietclub en beschikte als edelsmid over een blanco strafblad. De draconische inval roept vragen op qua opzet, proportie en methodiek die ik graag beantwoord zou zien. Er was geen concrete aanleiding voor deze actie, men had hem als het ware gewoon voor een verhoor op het politiebureel kunnen uitnodigen. De kans is niet denkbeeldig dat de man zich als juwelier bedreigd voelde bij zoveel nachtelijk kabaal, en een wapen trok.

In alle kranten werd melding gemaakt van de lieflijke begroeting “Ta gueule”. Waarmee we bij een oud zeer beland zijn. Franstalige “anti-terroristen” (leger, politie e.d.) hebben blijkbaar een nerveuze vinger aan de trekker als ze moeten tussen komen bij een mogelijk geschil met een al dan niet vermeende Vlaming. Mogen we even terugkeren in de tijd? Zwartberg, de “wandelingen” in Voeren… en recenter de dood van de Slovaak Chovanec, die de Franstalige politie wellicht voor een Vlaming of “un boche” hield. We verwijzen hierbij naar de hier verschenen actua-reeks “De Chovanecgate” afl. 1 tot 6. Jürgen Conings hebben we niet vermeld in het lijstje: hij heeft – zoals algemeen aangenomen – zichzelf van het leven beroofd.

2 gedachten over ““En of die gekke Yannick toch niet een beetje terecht verontrust was.”

 1. De liquidatie van Yannick, is de zoveelste rij. De liquidaties in de tekst van Golfbrekers kunnen nog aangevuld worden met nog heel wat meer :

  De aanslag op de Innovation, de Bende van Nijvel en CCC terreur, de bloedige overvallen op geldtransporten, de 30 dode getuigen in het kader van de zaak Dutroux, de psyops met Van Temssche, de false flag aanslagen van maart 2016.. de psyops met Jurgen Conings en de 4 Nederlandse kandidaat ontvoerders.. en uiteindelijk dan Yannick V. (= een niet beperkende opsomming). Kortom honderden doden !!!

  Steeds lopen de sporen achter de schermen naar de “usual suspects”, met dan actieve dan wel passieve betrokkenheid van politie & veiligheidsdiensten en van het rot corrupte Belgische regime. De media spelen hier ook een zeer perverse rol. Over de typisch Belgische aspecten is er een duidelijker analyse in de volgende bron door Enigma :
  https://www.tscheldt.be/unieke-beelden-van-de-gezelfmoorde-yannick-v/#comment-56261

  Alleen bij de sociale media zijn er enkele afwijkende stemmen, zoals bij tScheldt, Pal News, Reactnieuws, J. Sanctorum en Golfbrekers.

  Het ontbreekt bij deze laatste media begrijpelijker wijze aan kennis over wat er werkelijk gaande is. Het gaat immers om staatsterrorisme in samenwerking met of in opdracht van buitenlandse vijandige machten. Dit zijn daden van hoogverraad. Staatsterrorisme dat dus door de overheid zelf wordt georganiseerd, actief dan wel passief. Enkele bronnen over de achtergronden die lopen naar de “banksters” :
  https://www.henrymakow.com/030203.html
  met citaat : “Fake Terror is Oldest Trick in Zionist Toolbag “ “The real perpetrators of the 9-11 attacks have not been identified or brought to justice, a reminder that the whole US political class, CIA, law enforcement and media are complicit in mass murder and treason. 9-11 was one of a long series of Zionist false flags designed to foment opposition to Israel’s enemy, i.e. Muslims, and promote a “war of civilizations” among the goyim.
  I am reposting this reminder that Zionists have used false flag attacks against Jews as well. In the 1950’s, Naeim Giladi discovered that a campaign of anti Semitism and bombings in Iraq was engineered by Zionists to dupe Iraqi Jews like himself into moving to Israel, much as the Nazis were used to establish Israel in the first place.
  Just as Zionists have always used terror to advance their political agenda, their agents today are behind such events as 9-11, 7-7, Sandy Hook, Boston, Ottawa, Orlando, Nice, Brussels, Paris etc. The Zionized West, including virtually the whole “alternative media,” are only too happy to be manipulated like Iraqi Jews before them. “ (=einde citaat).

  Over de toestand in de USA :
  https://www.otvoroci.com/blog/us-intelligence-officer-every-single-terrorist-attack-in-us-was-a-false-flag-attack
  Dit laatste dan onder het motto : “Wat we zelf doen, doen we beter !!”.
  Al wie een gevaar vormt voor de belangen van Wallstreet en The City is een doel van deze false flag & psyops terreur. ( bron : The Nebula van Walter Baeyens , pagina 26 -27).

  Dat het menens is om op te treden tegen het verzet tegen de NWO en tegen de 2 Olifanten in de kamer blijkt uit het feit dat de doodstraf in de EUSSR nog bestaat :
  https://www.guidograndt.de/2022/09/28/unfassbar-todesstrafe-bei-aufruhr-oder-aufstand-ist-eu-rechtsbestandteilvideo/
  met citaat :
  “Herkömmlich gehen die Europäer davon aus, dass die Todesstrafe in der EU abgeschafft wurde. Doch das ist ein Irrtum, wie eine Menschenrechtsanwältin enthüllt. Denn nach wie vor ist nicht nur die Todesstrafe, sondern auch das Recht auf Tötung von Menschen im Falle eines Aufruhrs oder Aufstandes sowie in Kriegszeiten Rechtsbestand in der EU!” (=einde citaat).

  Dit is meer dan klaar. De Vivaldi bende voert hier dan ook de diktaten uit van de EUSSR. De liquidatie van Yannick V. is dan ook geen toevallige gebeurtenis, maar kadert in de oorlog tegen al wie in het verzet staat tegen deze communistische NWO terreur, waarbij alle verzet moet uitgeroeid worden, desnoods letterlijk, en hiervoor doet men dan beroep op het NWO motto : ”problem – reaction – solution”, en hierover blijft het oorverdovend stil bij de oppositie partijen in Vlaanderen. Dit stilzwijgen wreekt zich al, en zal zich nog meer wreken met bloedige gevolgen.

  • Er is nu toch enige reactie gekomen :
   https://reactnieuws.net/2022/10/03/200-vlamingen-houden-wake-voor-doodgeschoten-yannick-verdyck/
   Barbara van het V.B heeft een vraag gesteld, over de taalproblematiek bij het optreden van de Franstalige politiediensten( en dito hordes) in Vlaanderen. Dit is al iets maar veel te weinig en te flauw. De vragen en reacties moeten gaan over de “moord” op Yannick en wie daartoe het bevel heeft gegeven. Ik verwijs hier naar mijn vorige reactie, die voldoende materiaal bevat om de vlijmscherpe vragen te stellen. En een vraag stellen is niet strafbaar. Waarom al geen dringende mondelinge vraag in de kamer in openbare zitting ? Het VB heeft bovendien materiaal genoeg om Vivaldi aan te vallen.

   Ik verwijs ook naar de tekst in de brug van de “concurrentie” over de passiviteit van de NV-A en het VB.
   Intussen is gebleken dat er toch nog zekerheden zijn. Peter de Roover heeft ook van zich laten oren in de kamer. Het ging echter niet over de moord op Yannick V. of over het brutale en nodeloze geweld door de politie tijdens de betogingen tegen de Covid 19(84) terreur, maar over Iran :
   https://palnws.be/2022/10/n-va-vraagt-kamer-om-buitensporig-geweld-tijdens-protesten-in-iran-te-veroordelen/
   met citaat, de rest zit achter een betaalmuur :
   “Het misbruik en de moord op Mahsa Amini was voor Iraanse vrouwen en mannen afgelopen week hét signaal om hun ongenoegen over het regime van de Ayatollahs uit te drukken. De protesten werden door het Iraanse veiligheid- en politieapparaat met buitenproportioneel geweld de kop ingedrukt. “Deze brutale aanvallen op het recht op vreedzaam protesteren vormen […] (=einde citaat).

   Dit illustreert niet alleen het toppunt van schijnheiligheid, maar ook van het verraad, in dienst van de Belgische bezetter van Vlaanderen, waarvoor de NB-A dienst doet als gecontroleerde oppositie, met de Grote Lijder, broeder Bartje, in de hoofdrol, en die dan ook dagelijks het citaat van Cicero over de verrader alle eer aandoet.

   En nogmaals : het ging hier bij Yannick V. om een door het regime uitgevoerde moord, al of niet in opdracht van buitenlandse vijandige machten. Afgezien van de moord zelf, is dit ook een daad van hoogverraad. Na WO II zijn er veel meer, voor veel minder tegen de muur gezet. Men zegge het voort, vrij naar Freddy zaliger.

Reacties zijn gesloten.