En hoe herstellen wij de beschaving in de zwembaden?

Geen fotobeschrijving beschikbaar.

Ook bij ons meent een bepaalde kaste het recht te hebben het zwembadplezier te moeten vergallen. Welke opvoeding krijgen zij van thuis uit mee? Het Vlaams Belang gaat in het verzet: Vlaams Belang roept commissie Binnenlandse Zaken samen over zwembadterreur.

Het ontoelaatbaar gedrag van importjongeren manifesteert zich niet uitsluitend bij ons. Ook over de grenzen bij onze buurlanden. GeenStijl wijdde er onderstaand filmpje aan. Opmerkelijk hoe blind en doof volksvertegenwoordigers zijn bij een perfect geformuleerde verstaanbare vraag. Oplossing voor zwembadterreur? “Zwembandjes, testosteron, warmte-opstoot, gebeurt nooit bij de elfstedentocht, stoerdoenerij van grote jongens”... Rond-de-pot-draaien in het kwadraat.

Dat het niets met de buitentemperatuur te maken heeft, mag blijken uit deze video:

Maar zo’n lijst met badterroristen is dus eigenlijk verboden want “dankzij de onvolprezen EU-wetgeving” is deze lijst in strijd met de privacy rechten van het tuig. Onze rechten? Ondergaan, slikken en zwijgen – zoals het hoort voor racisten die gepigmenteerde medeburgers aanklagen als zij zich amuseren.

1 gedachte op “En hoe herstellen wij de beschaving in de zwembaden?

  1. Het ontoelaatbaar gedrag van importjongeren…We mogen ons gelukkig achten dat wij Vlaams Belang hebben …de enigen die kritiek durven uiten op de getaande broeders..Ze kunnen niets…Ze doen niets ….Ze kunnen amper schijven en lezen…van een verrijking gesproken…Ze kennen hooguit enkele verzen uit hun vervloekte koran en gebruiken die wanneer het hun past ….een andere cultuur….waar de rechter rekening moet mee houden om niet de stempel te krijgen van racist

Reacties zijn gesloten.