En dagelijks groet het “alleenstaand incident”

Und täglich grüßt der Einzelfall. Foto: Montage unzensuriert.at

In de EU waart het alleenstaand incidentvirus.  Onze collega’s van Unzensuriert hebben het aantal van bekende voorvalletjes van deze maand in kaart gebracht.  Wordt geactualiseerd.  Vertaling overbodig.

Ga naar “Und täglich grüsst der Einzelfall”.

U kan daar doorklikken naar nog meer eenzame voorvalletjes in de voorbije maand en in Oostenrijk

5 gedachten over “En dagelijks groet het “alleenstaand incident”

  • Beste Ottoronto inderdaad met de Islam krijg je overal gedonder Maar vergeet niet , het zijn maar mensen zoals jij en ik , tenminste dat willen ze ons laten geloven , indien je kritisch zou zijn , ben je een racist

 1. Politie wil hoofddoek bij uniform toestaan.

  Om meer allochtone agenten te werven, bespreekt de Amsterdamse politie de mogelijkheid een hoofddoek toe te staan bij het uniform. Agenten mogen momenteel geen geloofsuitingen als een hijab of een keppel dragen als onderdeel van het uniform.

  Om diversiteit te verbeteren, overweegt de politietop een einde te maken aan dit verbod, meldt het AD donderdag. Het is een nieuw initiatief in de langlopende missie van de politie om meer minderheden en agenten met een migratieachtergrond te werven.
  ‘Stel dat het niet lukt om voldoende agenten met een migratieachtergrond te werven, dan is dat een maatregel die effect kan hebben,’ zegt Pieter-Jaap Aalsbergen, politiechef Amsterdam.
  Bron (en verder lezen): http://www.elsevier.nl/nederland/achtergrond/2017/05/politie-wil-hoofddoek-bij-uniform-504361/?utm_source=TripolisDialogue&utm_medium=email&utm_term&utm_content&utm_campaign=early_els_18mei

Reacties zijn gesloten.