Einstein was een moslim

MM900236531[1]Over Joodse indoctrinatiepogingen in de vorm van filmhelden zoals Superman en Batman hebben we al geschreven.

Einstein daarentegen, die  werd de moslim gemeenschap ontstolen.  Hij zou in feite van goede sjiïetische moslim komaf zijn.

Niemand minder dan de beroemde ayatolla Mahadavi Kani, die aan het hoofd staat van een expertencommissie over geloofszaken in het Prachtland Iran,  verklaarde aan ons en aan de rest van de wereld dat er documenten bestaan die bewijzen dat Einstein een volgeling was van  de sjiïetische islam en van Ja’far Al-Sadiq, een sjiïtische imam uit de 8ste eeuw.
Hij realiseerde zich dat de hemelvaart van de profeet Mohammed, een retourtje richting hierboven sneller dan het licht, aan dezelfde relativiteitsbeweging onderworpen was als beschreven in Einsteins relativiteitstheorie.

Einstein

Citaat Einstein
Bewerking Studio Rony

Wes Hardin

1 gedachte op “Einstein was een moslim

  1. Hoe kan dat nu , Einstein een Moslim ? Het was een GELEERDE . Indien Einstein zich enkel had beziggehouden met Koran versjes van buiten te leren , had hij misschien enkel maar een theorie ontwikkeld , hoe het komt dat kokend water toch zo “heet” kan zijn.

Reacties zijn gesloten.