Eindelijk seksuele vrijheid!

Wes HardinHet Kalifaat: eindelijk seksuele vrijheid

Een win-win situatie.  De djihadisten hebben het recht de vrouwen van het veroverde grondgebied in het Kalifaat,  te verkrachten.  En de vrouwen – het steekt niet zo nauw, het moeten niet per se maagden zijn “kunnen zichzelf reinigen door met de dhihadstrijders te slapen”.   Een godsgeleerde heeft het immers met een fatwa goedgekeurd. Ze moeten wel hun lichaam helemaal bedekken als ze buiten komen, want anders dreigt de toorn van Allah hen neer te geselen.  Letterlijk.

En het mogen ook import vrijwilligsters zijn.  Volgens al Jazeera werden volgende dames uitverkoren om deel uit te maken van de Willige Maagden in het Paradijs omwille van hun noeste inzet voor de Islam.
Catherine Ashton, Hillary Clinton, Cecilia Malström, Greta Duisenberg, Christiane Taubira en Madeleine Albright.
Zodra de nodige herstelwerken aan de dames zijn uitgevoerd zullen zij worden ingezet tot eigen jolijt en ten dienste van de Martelaren van de Islam.

72maagden2 isis vrijwilligsters

Alle rechten voorbehouden aan Studio Rony. Op de foto. Niet op de vrouwen.

Een andere religiegeleerde uit Egypte,  Mazher Shahin,  – is u al opgevallen hoeveel geleerden er in de Prachtlanden rondlopen? – ging zelfs een stapje verder.  Hij verklaarde op tv dat een fatwa de “anale djihad” toestaat voor Moslim Broeders als ze zich op oorlogspad bevinden.  En die moeten zelfs geen boerka dragen.  Vrijheid blijheid.  Komt er na de verovering van Bagdad een Gay Pride als overwinningsstoet?

Wes Hardin

6 gedachten over “Eindelijk seksuele vrijheid!

 1. Een geit of een schaap. Het mag maar…je moet het dier dan wel slachten omdat het dier onrein geworden is. En het vlees mag niet binnen je eigen stam verkocht worden noch genuttigd.

 2. Voor hen,die zich willen bekeren, raad ik volgende boeken aan :
  The Ayatollah Khomeini’s Book : sex with children and animals, genaamd Tahrirolvasyleh, 4. Band, Gom/Iran 1990

  nochtans zijn er noeste, bekeerde zielen die beweren dat dit boek niet bestaat. Ik meld het even voor de kritische geesten onder ons.

  Het andere boek, waar geen twijfel over bestaat vindt je hier :
  http://www.al-shia.org/eng/books/figh&usool/islamic-laws/tahrir/index.html

  Ik vermoed dat de Engelsen volledig akkoord gaan met dit laatste boek want ze hebben een Tahrirplein in Londen.

Reacties zijn gesloten.