Einde van de rust (bis)

664 Black Pearl Stock Photos, Pictures & Royalty-Free Images - iStock

Dan toch. Zoals we vermoedden, maar niet uitten, wegens een mogelijke klacht van vooringenomenheid, is de Zwarte Parel uit Würzburg – als we het roddelblad Bild mogen geloven, “geradicaliseerd”. Hij zou voorafgaand aan zijn “djihad” ISIS-propaganda gelezen hebben.

Het was echter geen geplande aanval. Waarschijnlijk werd hij uitgedaagd door een vrouw (… de Parel had het vooral op vrouwen gemunt) en daarom pikte hij een mes uit een warenhuis en begon daarmee onmiddellijk degenen die in zijn buurt waren aan te vallen onder het schreeuwen van de bekende strijdkreet ““Allahu Akbar”“.

Bild berichtte dat de Zwarte Parel, hoewel niet bekend bij de autoriteiten als een “extremist”, in januari al gedreigd had met een mes en dat de politie toen ook al moest tussenkomen. Bild wist ook nog mede te delen dat er in het daklozenopvanghuis, waarin de Zwarte Parel onderdak gevonden had, ISIS-propaganda gevonden was in een vuilbak. Men vermoedt dat hij daarin, voorafgaand aan de messentrekkerij, inspiratie gevonden had.

Naar verluidt uitte de Zwarte Parel na het “incident” zijn tevredenheid over het uitvoeren van zijn “djihad”. Dat hij geen half werk leverde mag duidelijk wezen: “Er stach meiner Mutter 13 Mal in den Rücken”.

Officieel heet het dat er geen motief gevonden is voor de aanval. De Beierse binnenminister Joachim Herrmann wist vrijdag te vertellen dat de Zwarte Man psychisch ziek is en dat hij in het verleden “verplicht een psychiatrische behandeling had moeten ondergaan.”

Indien het tegen alle waarschijnlijkheidskansen in toch een islamitische aanval is, dan is dit de tweede in Würzburg in vijf jaar. In 2016 had een andere Parel, ditmaal uit Afghanistan, het bont gemaakt in een trein (in de buurt van Würzburg) met een mes en een bijl. De politie schoot hem dood; ook toen werd tijdens het onderzoek duidelijk dat hij in contact had gestaan met ISIS-strijders en dat hij zijn kandidatuur gesteld had voor een “martelaarschap”.

Wij stellen ons de vraag waarom de Somalier niet ook het “martelaarschap” verdiende…

2 gedachten over “Einde van de rust (bis)

 1. En ondertussen maar zagen en zeuren over “racisme” en “rechtsextremisme :
  https://duitslandinstituut.nl/artikel/41031/89-maatregelen-tegen-rechts-extremisme-en-racisme-gepresenteerd
  En geld is geen probleem :
  https://www.mdr.de/nachrichten/deutschland/politik/bund-milliarden-programm-gegen-rechtsextremismus-rassismus-100.html
  In feite kom de voormelde strijd(sic) neer op een oorlog tegen diegenen die in het verzet staan tegen de DDR dictatuur en de Stasi terreur, met daarbij een oorlog tegen de waarheid. Al wat links is, is immers gebaseerd op leugens en bedrog, vandaar ook de obsessie van links met het bestrijden van de waarheid en de “politieke vijanden”, die de leugens van links ontmaskeren. Intussen zwijgt men ook over de georganiseerde misdaad, die ganse wijken en steden onder controle heeft :
  https://de.wikipedia.org/wiki/Clan-Kriminalit%C3%A4t
  https://praxistipps.focus.de/clans-in-deutschland-von-abou-chaker-ueber-miri-bis-remmo_116032
  https://www1.wdr.de/nachrichten/clan-kriminalitaet-hintergruende-100.html
  De voormelde bronnen geven maar een zeer beperkt beeld van de problematiek. En bij de aanpak is het, zoals in andere landen, dweilen met open kraan. Daarbij komt dan nog een tergende laksheid van het gerecht. De uitvoering van het Coudenhove Kalergi plan mag immers niet in het gedrang gebracht worden. Ook de linkse terreur stelt geen probleem :
  https://www.welt.de/politik/deutschland/article230577799/Rote-Hilfe-Antifa-Wie-die-linksradikale-Szene-Gewalttaeter-foerdert.html
  En over de steun van de overheid :
  https://philosophia-perennis.com/2020/11/26/merkels-kabinett-beschliesst-linksradikale-foerdern-um-unsere-demokratie-zu-retten/
  En over het doel :
  https://philosophia-perennis.com/2020/11/26/antifa-schlaegertruppe-fuer-autoritaere-durchregierer-des-systems-merkel/
  met citaat :
  “(David Berger) Was sich bereits seit vielen Jahren andeutete, wird nun im Rahmen des Corona-Regimes überdeutlich: Die linksextreme „Antifa“ ist zu einer Art militanter „Merkeljugend“ geworden, zu einer mit Steuergeldern hoch dotierten Schlägertruppe für „autoritäre Durchregierer“ des Systems Merkel. (=einde citaat). Deze analyse is dan ook meer dan duidelijk. Het voormelde is dan ook van toepassing op andere landen. Wat wel een probleem en gevaar is, is de AfD :
  https://www.spiegel.de/politik/deutschland/rechtsextremismus-verdachtsfall-verfassungsschutz-beobachtet-afd-nun-bundesweit-a-136d80ce-4549-4a23-8174-19ad70f20643
  Het voormelde komt ons bekend voor !! Of de bevestiging van de analyse een ervaringsdeskundige :
  “Ein marxistisches System erkennt man daran, daß es die Kriminellen verschont und den politischen Gegner kriminalisiert” -Alexander Solschenizyn.

  Door de aanslag in Würzburg, dienen we ons dan ook te verwachten aan een “extreem rechtse aanslag”, georganiseerd en uitgevoerd door de overheid zelf, met de V-Männer in de hoofdrol. Dit moet dan de strijd tegen het racisme en rechtsextremisme opnieuw aanzwengelen, en de aandacht afleiden van de linkse en allochtone terreur.
  Het is dus niet voldoende, om in rechtse kringen, de strijd (sic) van de overheid tegen “racisme” en “rechtsextremisme” aan te klagen, maar het zijn vooral de verborgen agenda’s die er achter schuil gaan, die open en bloot op tafel moeten gegooid worden, met naam en toenaam. En dan komen we terecht bij de 2 Olifanten in de kamer, die onzichtbaar moeten blijven.
  Met Jurgen C. is dit brandend actueel. Vivaldi voert immers een gelijkaardige verrottingsstrategie als IM Erika Merkel van de DDR & Stasi. Zoals reeds vroeger vermeld, worden er 3 wapens ingezet : het Coudenhove Kalergi plan, Agenda 21 – 30 en de Covid 19(84) samenzwering. 3 wapens die onze westerse maatschappij en beschaving moeten vernietigen, en die ons moeten leiden naar een communistische loge NWO en dito terreurregime, zoals o.a. beschreven door George Orwell in “1984”.
  En hierover blijft het in Vlaanderen oorverdovend stil, op enkele kleine uitzonderingen na. Onbegrijpelijk !!!

  • Het merendeel van de bevolking volgt de groepsdruk en denkt niet diep na over zaken; het is de aard van de mensheid dat slechts een klein aantal personen van hogere intelligentie dingen tot in de kern doorgrondt terwijl de meesten volgers zijn die de bevelen volgen van leiders zonder die vanuit de kennis van de ontologische werkelijkheid volledig te beoordelen. Daarom ook is democratie strijdig met de menselijke natuur; een volk is niet capabel om zichzelf te besturen. Wanneer de massa goede leiders volgt, dan leidt dat tot een goede toestand, en wanneer deze slechte leiders volgt, zoals heden, dan gaat men de dieperik tegemoet.

   Via de huidige republikeinse systemen verdooft een cryptocratie (verscholen schaduwregering) de bevolking met de illusie dat “het volk” leiderschap zou kiezen terwijl de cryptocraten via hun banken, hun media en hun partijpolitieke clowns de koers van het land in hun tentakels gekneld houden. Zoals we in de VS hebben kunnen zien kiezen de media, die de gepretendeerde verkiezingsresultaten publiceren, wie er regeringen vormen, en niet “het volk”.

   De menselijke natuur is monarchaal ingesteld, en daarom zal democratie nooit werken zoals dat op papier voorgesteld wordt. De martinistische jakobijnen wisten dit en lanceerden het republikanisme als recept voor chaos om de toen nog staande monarchieën omver te werpen. De koningshuizen in Europa die nu door de vrijmetselarij getolereerd worden regeren niet en zijn publiekelijk republikeins van lering, en zij dienen de Nieuwe Wereldorde.

   Wat er nodig is zijn mannen van de natuuraristocratie met de nodige ingeboren leiderscapaciteiten (van het nordisch subras dus) die gewetensvol zijn en die opstaan om georganiseerd leiderschap aan het Vlaams volk te geven op het terrein. Praten in een parlement is geen leiderschap geven.

   Het Vlaams volk heeft leiderschap nodig dat het aanvoert in verdediging tegen de parasieten die het willen vernietigen.

Reacties zijn gesloten.