‘Eigen’ politie voor ‘eigen’ misdadigers

dhimmie soepjurkZe hebben een beter contact met ‘hun’ pappenheimers.  Ze zijn een toonbeeld van integratie.  Ze hebben een streepje voor bij de ‘dialoog’ en verzachten de ‘confrontatie’ Kortom de Beierse politie verheugt zich over de nieuwe collega’s, die de deugnieten-van-vreemde-origine tot de orde kunnen roepen in hun ‘eigen’ taal, met meer begrip en tolerantie voor de eigen ‘mentaliteit’.

Kortom: de wensdroom van Bart De Wever in Antwerpen.

 

7 gedachten over “‘Eigen’ politie voor ‘eigen’ misdadigers

 1. Ik vrees maar , als ge een bekeuring krijgt van een zonnebankgetinte die toevallig kan lezen en schrijven en je bent het niet eens met zijn vaststellingen en je maakt van uw oren , zou je dan ook niet een pv van racisme kunnen krijgen ?

  • Om een pv van racisme te krijgen moet je absoluut geen racist zijn, de waarheid zeggen is al genoeg om zo een pv te krijgen.

   • Binnenkort ook voor het ‘denken’… Zoals men vroeger ook ‘onkuise gedachten’ moest gaan biechten bij meneer pastoor.

    • @ redactie,

     het opkomen van een onkuise gedachte, die een momentopname is en waaraan je bijgevolg geen schuld treft, moest je niet biechten. Het je daarin blijven wentelen wel.

     • Dan heb ik strengere godsdienstlessen gehad. Ik herinner me dat omdat er ooit een biechtvader naar informeerde… ik wist zelfs niet waarover hij het had! Weet niet meer hoeveel penitentie ik toen gekregen heb. Wat waren we braaf toen!

     • Niet biechten ? Sommige biechtvaders vroegen indertijd of ik me niet schuldig had gemaakt aan onreine gedachten of handelingen . Ze haalden soms de pieren uit je neus . Blijkbaar genoten ze van de stotterende met schaamte uitgesproken bekentenissen , waarna de (rukkende ?) vader je zieltje terug rein maakte . De tijden zijn wel veranderd !

 2. Het verraad kent geen grenzen, want over verraad gaat het hier!!!
  Men importeert het Paard van Troje… op grote schaal en in alle domeinen.
  Dit zal zich nog wreken.
  We zijn dan ook stilaan in het ultieme stadium belang voor de totale ondergang.
  Zoals op de zinkende Titanic speelt het orkest nog de goed nieuws show.
  Het Paard van Troje zal echter op het gepaste ogenblik de genadeslag uitdelen.
  Onbegrijpelijk!!! We zijn hier getuige van een ganse beschaving die collectief zelfmoord pleegt, met behulp van verraders.
  Men moet nochtans geen genie zijn om te zien waar dit allemaal gaat eindigen.

Reacties zijn gesloten.