Een wensdroom met de drie tenoren

klassische-musikProbeer je eens in te beelden: een nokvol stadion, op de Heizel, of in het Sportpaleis, maakt niet uit waar in Vlaanderen.  Met vooraan de Vlaamse president met zijn ministers.  Fiere Vlamingen die samen de Vlaamse Leeuw zingen; een beetje zoals op het Zangfeest, maar dan wel met heel leidinggevend Vlaanderen erbij.  Dàt stel ik me voor als ik deze beelden zie.  Zonder complexen Vlaming zijn en het fier tonen aan heel de wereld.

Finale wereldbeker voetbal 1994 in het Los Angeles Dodger Stadium: een concert met het Los Angeles Philharmonic en The Los Angeles Music Center Opera Chorus met de legendarische drie tenoren José Carreras, Plácido Domingo en Luciano Pavarotti o.l.v. dirigent Zubin Mehta.  Een uur en drie kwartier luistergenot van een selectie klassieke en populaire liederen.  Laat u verrassen door de verscheidenheid: van La donna e mobile tot Singin’ in the Rain.

Veel gezonder voor uw gemoedsrust dan kijken  naar de zeverende dag.

 

 

4 gedachten over “Een wensdroom met de drie tenoren

 1. Inderdaad, veel gezonder voor uw gemoedsrust! Ik heb ervan genoten. Nog meer van dat is zeker welkom.

 2. Daar offer ik graag mijn middagdutje voor op. Met dank aan de redaktie van Golfbrekers. Meer van dat.

 3. Een schot in de roos op alle gebied! Vooral de drie legendarische tenoren brengen het neusje van de zalm. Met een lichte voorkeur toch voor Luciano Pavarotti, door Ray zaliger nog in een recent verleden uitgeroepen tot beste operazanger ooit.
  Dat smaakt naar nog.

 4. Prachtig , dat is klasse zie.
  Goede wijn behoeft geen krans.
  Heerlijk om teluisteren tijdens het dolce far niente.

  Daniel

Reacties zijn gesloten.