Een vos verliest wel zijn haren maar niet zijn streken

Hij was nochtans goed geïntegreerd.  Had perspectieven.  Woonde bij een pleeggezin.  Van zijn 15de in Duitsland.  Viel niet op. Kreeg alle kansen.  Zijn aanval kwam uit het niets.  En er worden verschillende verontschuldigingen bedacht.  Zo zou hij vernomen hebben dat zijn vriend in Afghanistan om het leven gekomen was.  Dàt zou zijn motief kunnen zijn, want de ‘jongere’ was niet geradicaliseerd.

Pas toen hij ‘Allahu Akbar’ geroepen had, bleek dat de ‘jongere’ een politiek motief had, zo luidde de boodschap van het Openbaar Ministerie.

Openbaar Ministerie: veel blabla om ‘bei aller Vorsicht’ , ‘die Dingen können sich verändern’, ‘wir müssen abwarten’...  In een afscheidsbrief aan zijn vader: “En bid nu voor mij opdat ik mij kan wreken op deze ongelovigen en dat ik in de hemel kom.”

Nochtans was de zeventienjarige ‘een onbeschreven blad’.  Een hele geruststelling voor het gezin uit Hongkong.

De linkse Gutmenschenarmee met aan het hoofd Renate Künast rouwt om de dood van het énige slachtoffer:

 

 

4 gedachten over “Een vos verliest wel zijn haren maar niet zijn streken

  • ja Wes, als je goed gelezen hebt: ik sprak van tienduizenden,
   op de miljoenen moslims die in Europa vertoeven.
   Dus ik schat het gevaar als zowat 1 op duizend.

   Iedereen weet dat alle zogenaamde aangespoelden in de laatste tien jaren amper gecontroleerd werden, de meesten liegen omtrent hun identiteit of hun antecedenten. Frontex is een caricatuur.

   Merkwaardig genoeg hoor je die 999 andere niet als een van hun broeders terroristje speelt.Soms applaudisseren ze zelfs, maar meestal is hun stilte oorverdovend en kijken ze de andere kant op. Ben je dan verwonderd dat ze ervaren worden als sympathisant en heel dikwijls als medeplichtig ?

   All that is necessary for the triumph of evil is that good men do nothing (E.Burke).

 1. Beste redactie,
  van dat soort lopen er tienduizenden in Europa rond,
  stuk voor stuk de hersenen (voor zover ze die nog hebben) volgepompt met haat tegenover de vriendelijke mensen en Staten die ze voeden en onderdak verlenen.

  Ze zijn zo lief meneer…

  Tienduizenden wandelende potentiële bommenleggers of koppensnellers, goed voorbereid en geprogrammeerd om een mes te planten in de rug van hun weldoeners.

  Wanneer zal de misdadige collaborerende politieke intelligentsia eens wakker schieten,
  en
  – ophouden met die crapulekes massaal te importeren?
  – en terug te sturen naar hun zandbaklanden?

 2. De meerderheid van de Duitse bevolking heeft gestemd en blijft stemmen voor verraders die dit soort importeren. Wat is dan het probleem?. Zie Biedermann und die Brandstifter!!! Of het Coudenhove Kalergi plan!!
  Men dient een duidelijk onderscheid te maken tussen oorzaak en gevolg, of respectievelijk tussen een laf kruiperig klootjesvolk en schurftige verraders.
  De voormelde terreur is dan ook geen toeval… maar wordt door het regime georganiseerd om de bevolking (het deel dat er niet voor stemt) te terroriseren.
  Dit gaat dan gepaard met een nooit geziene psychologische oorlogsvoering via de media.
  Als men het probleem wil aanpakken, staat men dan ook voor een onoverkomelijke opdracht = de strijd tegen een meerderheid wiens stemmen gekocht worden, op kosten en ten koste van een minderheid die weigert te stemmen voor de ondergang. Dit is de essentie van het probleem. (in alle landen van de EUSSR).
  Ter illustratie :
  http://www.zerohedge.com/news/2016-07-16/surging-intercommunity-confrontations-france-mean-civil-war-inevitable
  met citaat :
  ” In France, the global elites made a choice. They decided that the “bad” voters in France were unreasonable people too stupid to see the beauties of a society open to people who often who do not want to assimilate, who want you to assimilate to them, and who threaten to kill you if you do not. The elite took the side against their own old and poor because those people did not want to vote for them any longer. They also made a choice not to fight Islamism because Muslims vote collectively for this global elite.”(=einde citaat).
  Dit citaat heeft betrekking op Frankrijk, maar geldt eveneens voor de andere landen van de EUSSR.
  De auteur stelt een begin van een diagnose..maar om de “global elite..” beter te omschrijven is het blijkbaar nog wat vroeg, (en vooral veel te gevaarlijk!!!) , maar het is toch al een begin. Beter dat dan niets.
  Het gaat echter niet alleen om een wraak wegens het niet stemmen voor de “global elite”, maar ook om de inzet van de “islam” als wapen tegen onze westerse beschaving, door deze “global elite”.
  Dit is de kern van het probleem en gevaar.
  Al de rest is zever….!!!

Reacties zijn gesloten.