6 gedachten over “Een voorbeeld van een gefrustreerde moslim…

 1. Dubbele reactie:
  1. zoals sinds jaren de multiculturele lankmoedigheid van nette politiekers en het nette journaille (lees: ultralinks) aan divers terroristengebroed een brede boulevard laat om hun perverse waanidee├źn urbi et orbi te verkondigen, stellen we des te meer vast dat degenen die deze waanzin aanklagen per definitie uit het debat geweerd worden. Ik refereer meteen naar dat pedant nepjpournalistje, die ideale schoonzoon daar in terzake, die iedere islamfanaat toelaat om zijn leugens te spuien, en degenen die van een ander gedacht zijn altijd maar onderbreekt.
  2. Knipoog naar de redactie: Ik heb deze commentaar gepost op 27.03.2016 omstreeks 12u12.
  Eens kijken hoe, zelfs in een Vlaamsbelangge├»nspireerde ruimte, hoe lang het weer zal duren eer mijn commentaar verschijnen zal, gecensureerd of niet. Zelfs degenen die terecht claimen dat het eens moet gedaan zijn met het importeren en pamperen en verexcuseren van al die horror, zorgen er netjes voor dat tegen dat mijn post -of die van anderen- gepubliceerd wordt,de pagina met dit hoofdstuk allang in de “vorige/oudere berichten” zweeft.
  Zou dit misschien de bedoeling zijn van de redactie om toch maar voorzichtigvoorzichtig te zijn, de multiculayatollahs eerbiedig vrezend?

  Quousque abutere Catilina patientia nostra?

  Maar toch een Zalig Pasen aan iedereen.

  • 2. Knipoog naar de redactie: we kunnen niet volgen. We publiceren de ontvangen reacties zodra we achter onze pc zitten. Meermaals per dag. ‘Hoe lang het weer zal duren…’ is volkomen onterecht. Het gebeurt nl. niet automatisch. Heel af en toe hebben we andere bezigheden zoals daar zijn: met Pasen de aan de feestdis zitten, kinderen en kleinkinderen welkom heten. Foto’s maken van het eieren zoeken. Dit is niet de redactie van HLN, he. Het is vrijwilligerswerk, onbetaald en we steken elke dag, 7/7 er minimum 4 uren tijd in. En wat betreft de censuur: zeer uitzonderlijk en dan zeggen we het ook nog. Voor zover we ons kunnen herinneren werd er nooit iets van u gecensureerd. Wat betreft het ‘zweven’ onder ‘vorige/oudere berichten’: daar hebben wij geen invloed op. Het sturingsprogramma doet dit zelfstandig. Misschien moeten we minder artikels plaatsen: dan blijft het laatste langer bovenaan bij de ‘nieuwe’ berichten staan…

   • dankuwel redactie, misschien geen slecht idee om artikels langer “warm” te houden, met als gevolg dat er wat meer tijd is om reacties op te wekken. Hoe meer tegenspraak hoe dieper de discussie.

    • Zoals gezegd, daar kunnen wij niets aan doen. Het is zoals het webstekprogramma WordPress werkt. We kunnen ‘oudere’ artikels niet tegenhouden.

 2. Wij zullen het IS leger met open armen ontvangen…dat is ten dele reeds gebeurd door de Gutmenschen….Geen nood , wij vechten terug met bloemengordels en daar zijn de special forces van Hart tegen hard erg straf in

Reacties zijn gesloten.