9 gedachten over “Een helpende hand

 1. Zulke galante heren zijn zeldzaam geworden. Toen ik onlangs bij de bakker buiten stapte en de deur open hield voor een iets oudere dame zei ze ” dat is lang geleden dat er voor mij nog iemand de deur open hield “. Haar dag was waarschijnlijk goed, maar de mijne ook vanwege haar positieve opmerking aan mijn adres.

  • Die oudere dame mag van geluk spreken dat JIJ de deur openhield en geen lichtgetaande huid , anders was ze misschien alles kwijt

  • Inderdaad, beste Walter F., galante heren zijn nog uitzonderingen, maar … dames met een lange rok die nog zo lenig zijn om over een grote plas te springen… eveneens 🙂

 2. We leerden dat vroeger op school en thuis, nu moeten ze leren wat homofolie is,wat “gay” is enz.

  • zou jij dan geen homofiel , zo ene die kirrende geluidjes laat horen, over die plas helpen ?

 3. Wij leerden vroeger dat,wanneer je een winkel binnen gaat je steeds de persoon die buiten komt,doorlaat,nu moet ge dringen om buiten te komen.Idem dito autobus of trein !

 4. Gemakzucht, kon ze niet gewoon rond de plas gaan ? Hoogstwaarschijnlijk is ze rond de plas naar binnen gegaan.

  • Dat is juist maar hoe kunnen wij dan de “gelante” uithangen als ze vindingrijk worden . Trouwens met zo’n jong mooi ding de ridder spelen heeft altijd zijn bijbedoelingen . Trouwens ik ben maar een paar jaartjes jonger dan de Fikken ! Wij weten er alles van !

Reacties zijn gesloten.