Een grote Europeaan, een moedige (ex)president, Vaclav Klaus te gast bij VB

Boekvoorstelling Vaclac KlausNaar aanleiding van de Nederlandse uitgave van zijn boek bij Egmont mocht de voormalige Tsjechische president zijn mening over migratie en de bedreiging van onze cultuur en onze welvaart uiten:

Zelfs het Terzake-programma van de nullenzender besteedde aandacht aan zijn bezoek, al deed de redactie haar uiterste best om de initiatiefnemer, het Vlaams Belang, dood te zwijgen.  De titel en begeleidende tekst spreekt boekdelen:

Voormalig Tsjechisch president Klaus bezoekt Brussel
Hij deed Brussel af als het Moskou van de Europese Unie, maar hij was vandaag toch in de hoofdstad van Europa om er een scherp essay voor te stellen. Vaclav Klaus was tot 2013 de president van Tsjechië en staat bekend als een bijzonder koele minnaar van Europa en hij is niet de enige in Oost-Europa die er zo over denkt. (volg bruggetje)

Ter herinnering deze gedenkwaardige opnames:

Nigel Farage verdedigt hem:

 

4 gedachten over “Een grote Europeaan, een moedige (ex)president, Vaclav Klaus te gast bij VB

  1. Een lieve zachte man die tracht op zijn manier de mensen te wijzen op de gevaren van de Europese leiders die de weg vrijmaken voor oorlog in naam van een religie en grootheid waanzin. Een grote meneer en een man wiens daden immer zullen opgerakeld worden in tegenstelling met de grootspraak van de vele misleide machthebbers van Europa en de ganse wereld. Hadden we maar meer van deze mensen.

  2. In Terzake had Annelies Beck weliswaar geen rood doorlopen ogen noch het schuim op haar lippen in haar interview met een politiek niet correct persoon. Ze had wel een nijdig vertrokken gezicht omdat ze de duimen moest leggen tegenover een man die op vaste bodem stond en zijn materie doordacht had. Hij had de waarheid aan zijn kant en dat voordeel had ons Annelies niet. Een zeer vervelende situatie.

    Wat Klaus hier moest meemaken -politiek correcte personen die het halfrond verlaten tijdens zijn toespraak, hoewel ze van de daken schreeuwen dat ze voor dialoog zijn-had hij al meegemaakt in Duitsland. Zijn afgesproken redevoeringen voor Duitse conferenties en Universiteiten werden afgelast omdat hij op 21 augustus in Schwerin voor de AfD en zijn aanhangers zou spreken. Hij zei daarover: ‘zulke reacties van de vertegenwoordigers van het Duitse establishment tonen en getuigen van de diepe irrationele manipulatie van de hedendaagse maatschappij. Het is niet altijd zo geweest maar in het huidige, politiek correcte en democratie ontberende Europa (en Duitsland) is het normaal. Deze houding is in het huidige tijdperk zo verspreid zoals het in de communistische tijd was. Een tijd waaraan dewelke zich, in dit deel van Duitsland, hopelijk nog herinneren en nooit zullen vergeten.”

  3. Het Vlaams Belang is de enige partij in Vlaanderen die zich met recht en rede verzet tegen het schandaal dat Europa heet.

    • Niet Europa, wordt voortdurend door de media en politici opzettelijk verkeerd gebruikt. Het moet zijn de “EU”.

Reacties zijn gesloten.