Een dag niet gelachen…

Op Facebook is een bende zwarte-humor-tisten zich aan het uitleven. En in Nederland kan men zelfs de stichtelijke boodschappen van ene totale-ondergangvoorspeller en ene Engel op grote borden en affiches in het straatbeeld lezen… gefinancierd door hét Volk.

De man met de meeste guerilla ervaring-zonder-kans-op-re-integratie-in-het tous-ensemble-jupilerland schreef het volgende:

Kleurplaat Tijl Uilenspiegel. Gratis kleurplaten om te printen - afb 7181.

Luc Vermeulen

28 min  · Speciaal bericht voor de staatsveiligheid die op zoek is naar alle uiterst rechtse nationalisten.

Wij zijn niet tegendraads en willen jullie best wat helpen om ons te vinden. Tenslotte worden jullie betaald met ons belastinggeld. Want iemand opsporen dat blijkt zo geen makkelijke klus te zijn voor jullie diensten.

Wel,voor diegenen die kunnen schrijven, noteer al vast we gaan ons verschansen in één van de leegstaande vervallen huizen in Doel. Aan het huis dat we bezetten zullen we een grote Leeuwenvlag hangen (dat is een zwarte Leeuw op een geel veld)

Mocht het nog te moeilijk zijn kunnen jullie wat Duitse elite troepen inschakelen om het dorp uit te kammen.

Let wel we zijn zwaar bewapend, onze actieleider Nick heeft zich het grootste waterpistool aangeschaft, zelf heb ik een plastieken matrak mee en onze voorzitter Bart heeft weken geoefend in het lassowerpen dit om verdwaalde leden van de staatsveiligheid gevangen te nemen en uit te leveren tegen een fikse geldsom en de belofte dat ene MVR nog minstens een jaar ondergedoken moet blijven.

We zijn uitgerust voor een langdurige bezetting we hebben namelijk boterhammekens en koffie mee. Het huis dat we bezetten wordt bewaakt door twee maltezerhonden.

De deuren moet ge niet meer inbeuken want die staan er niet meer in. Succes wij zijn altijd blij iemand te kunnen helpen. Onze strijdkreet voor vandaag en alle komende dagen, heerlijk staatsgevaarlijk: BELGIË BARST!

Uit ons archief: Luc zit verborgen achter het drumstel. Virologen waren toen nog geen tv-sterren…

Dit ging eraan vooraf:

HLN -Tiental huiszoekingen in hele land bij netwerk Jürgen Conings: “Met pantserwagen beukten ze toegangspoort in”:

Over de huiszoeking bij Tomas Boutens:

“Ze zochten J. alsof die in mijn kast zit. Niet dus. Geen huiszoekingsbevel gekregen, geen lijst van inbeslaggenomen goederen gekregen, geen illegale voorwerpen aangetroffen”, klinkt het. “Pure repressie en pure pesterijen. En dan vraagt men zich af waarom steeds meer en meer mensen een bloedhekel aan deze staat krijgen… Ik begrijp J ineens véél meer dan enkele uren geleden.”

Jan Boogaerts

23u  · Deze morgen om 6 uur op onze boerderij in Peer. Pantserwagen rijdt door de ingangspoort , 30 tot 40 gemaskerde agenten van Belgische, Ñederlandse, Duitse en Franse eenheden breken binnen in de belendende woning van de eigenaars en houden hun onder schot. 3 helikopters cirkelen onafgebroken boven de boerderij. Elke afgesloten deur wordt met geweld opengebroken. Afgesloten zadelkamers worden hardhandig opengebroken. Alle boerderij voertuigen, wagens en trailers worden opengebroken. De aangerichte schade is enorm. De bewoners zijn behoorlijk getraumatiseerd. Jurgen is niet gevonden en was niet aanwezig.

Begeleid door beeldmateriaal, dat wij niet kunnen laden. U kan dit op het facebookprofiel van Jan Boogaerts bekijken.

Een greep uit de talrijke reacties op facebook:

 • Hoe meer Marc Van Ranst vanuit zijn safe place blijft stoken en provoceren, des te groter is de kans dat het vroeg of laat met hem slecht afloopt. Ik hoop dat het niet gebeurt, nog het meest omdat ik geen zin heb in jaarlijkse Marc Van Ranst-herdenkingen, laat staan in standbeelden van die man in elke stad. Niet dat ik de duiven hun pleziertje niet gun, maar toch.
 • Het wordt pijnlijk voor politiekers en topambtenaren nu ze in hun hemd worden gezet door 1 persoon en duidelijk is wat de ganse bevolking al weet uitblinken in onbekwaamheid, arrogantie, zelfingenomenheid en duidelijk wordt dat ze hun postjes danken aan hun partijkaart of files de papa en niet door hun bekwaamheid of doortastend optreden, Vingertje wijzen naar bevolking om hun eigen fouten te verdoezelen
 • Naar het schijnt is hij gespot op de veerboot naar Engeland op weg om bij te studeren met de bedoeling later minister te worden zonder stemmen en dan is het vooruit.
 • De regering moet erg gefrustreerd rondlopen dat ze als pipo’s over komen. Nu gaan ze andere slachtoffers zoeken om hun stommiteiten in te dekken. Ze zullen wel ergens iets leggen als bewijsmateriaal. Er zullen wel wapens en messen gevonden worden….en ergens een bijbel. Weer een Ministerieel Besluit dat gans België onder arrest staat. En maar dreigen met gevangenisstraf en boetes. 
 • hadden ze indertijd met zoveel machtsvertoon naar Abdeshlam gezocht het zou veel beter geweest zijn !
 • Dus zit hij TOCH niet, in de rechtse milieus..? Wat gaat de regering nu weer moeten uitzoeken, om hem toch maar te laten ” afschieten ” als wild..? 
 • Nu is in ware oorlogsvoering maar toen met de terroristen was veel minder. We zijn in politiestaat beland. Wat is volgende stap?
 • Tijd dat enkele ministers ontslag nemen!
 • Het is duidelijk dat het establishment begint door te hebben dat ze zich onsterfelijk belachelijk gemaakt hebben door de halve NATO te mobiliseren voor één “extreemrechtse” militair. Dus grijpen ze de zoektocht naar Jurgen nu maar aan als voorwendsel o…
 • Niet alleen machtsvertoon maar ook machtsmisbruik! Gaan ze nu ook bij alle Vlaams Belang kiezers binnenvallen? Vrijheid van mening, zolang je maar dezelfde mening hebt van die linkse hypocrieten..
 • Nu kunnen ze alle middelen inzetten want ze moeten en zullen de situatie linken aan extreem rechts als het gaat over Zweedse jongeren is er telkens opnieuw een tijdelijk tekort aan personeel en verdwijnt alles in den doofpot

Ivan Van de Cloot@IvanVandeCloot·21 mei

Jaja de meest extreme mensen van het land zijn blijkbaar @torfsrik@sthbracke en @HendrikVuye . De bandbreedte van het debat moet voor sommigen blijkbaar nog nauwer worden dan ze al is…

Afbeelding

Afsluitend: het Vlaams Belang moet volgens Egbert Lachaert as over hun hoofd strooien, vervolgens – mea culpa prevelend – en met naakte voeten de weg naar Canossa inslaan.

Tom VG reageert::


Tom Van Grieken@tomvangrieken
Wanneer zou het een goed moment zijn om te onthullen dat we eigenlijk Van Ranst betalen om het regeringsbeleid iedere dag in diskrediet te brengen om zoveel mogelijk mensen naar het @vlbelang te jagen.

https://www.vrt.be/vrtnws/nl/2021/05/22/podcast-de-afspraak-op-vrijdag-met-tom-van-grieken-fouad-gand/

Volg bruggetje naar https://x.facebook.com/tomvangrieken/videos/2105-de-afspraak-op-vrijdag-1/397144341344302/:

Tom Van Grieken

21 mei om 20:02 ·

21/05: De Afspraak op Vrijdag (1)

Het is toch altijd hetzelfde met die linkse journalisten… Maar eerlijk, hoe gênant kan het worden? Kunnen nu eindelijk de beschuldigingen richting mijn partij en sfeerschepping van De Morgen stoppen? Tijd voor intellectuele eerlijkheid!

Mogen we nog eens aan de duidelijke doelstellingen van MVR herinneren:

1 gedachte op “Een dag niet gelachen…

 1. Het is niet alleen nuttig maar vooral noodzakelijk te herlezen wat op Golfbrekers werd gepubliceerd over Vivaldi. Dat deze “psyops”” zorgvuldig werd georganiseerd blijkt o.a. uit :
  1. Het actieplan van Bartje (Beria ) Somers, dat al vooraf klaar was :
  https://palnws.be/2021/05/olifant-in-kamer-wordt-niet-genoemd-vb-genadeloos-voor-vlaams-actieplan-tegen-extremisme/
  met citaat : “Vlaams Belang is niet te spreken over het actieplan tegen extremisme dat de Vlaamse regering gisteren goedkeurde. Vlaams minister Bart Somers (Open Vld) maakt 2 miljoen euro vrij om zowel islamitisch, rechts als links extremisme tegen te gaan. “Hij maakt misbruik van zijn functie om een succesvolle rechtse politieke partij te treffen”, meent VB-fractieleider Chris Janssens. Het actieplan tegen extremisme richt zich onder meer op online haatspraak” (=einde citaat). Dit plan sluit aan bij de plannen van Van Quickendinges om de sociale media te censureren en gevaarlijke boodschappers het zwijgen op te leggen. Een communistisch terreur regime verdraagt immers de waarheid niet, gezien het gebaseerd is op leugens en bedrog. Het vecht dan ook tegen gevaarlijke boodschappers, zoals een dief tegen de getuige vecht die hem ontmaskert. Zoals reeds vroeger gemeld, gaat het bij deze muilkorfwetten wel om een selectieve toepassing ervan door de “nomenklatura” binnen het apparaat. Alleen “rechts” wordt hier geviseerd.
  2. De massale huiszoekingen bij alles wat “rechts” is.. met daarbij een spoor van vernielingen, als intimidatiewapen, en nadat eerst Jurgen als “extreem rechts” werd betiteld, of het NWO motto : “Problem – reaction – solution”,
  3. Het uitvinden en opblazen van het extreem rechtse gevaar, waar ze in Duitsland ook al heel wat ervaring mee hebben :
  https://www.tijd.be/politiek-economie/belgie/algemeen/het-oprukkende-gevaar-van-2-500-rechts-extremisten/10307999.html
  Het artikel zelf zit achter een betaalmuur, maar de titel is al voldoende. Dit aantal stijgt dus exponentieel. Dat zelfs De Tijd hier aan meewerkt zegt al veel, maar is niet verrassend, gezien de aanwezigheid van Isabel Bilderberger, aan de top. Over hoe men aan dit aantal komt en wie deze 2500 rechts – extremisten zijn, blijft het duister. Alleen het aantal volstaat. Over de linkse en allochtone bendes & straatterreur, geen woord. Deze zijn immers de knokploegen die door Vivaldi worden ingezet tegen de bevolking. (zoals Antifa in Duitsland, die betaald worden door de overheid). Of via Sihamegate in België ? (=een vraag ?)
  Apropos : Hoe zit het met de lijst van leden van Antifa – Duitsland waarop ook Belgen staan ? Een lijst die werd overgemaakt aan de bevoegde overheden.
  4. De massale campagnes in de MSM tegen alles wat rechts, nationalistisch en Vlaamsgezind is…. In feite wordt hier het verzet geviseerd tegen het Coudenhove Kalergi plan (=invasies), Agenda 21 -30, (= de sabotage van de industrie, energie & voedselbevoorrading ), en de Covid 19(84) samenzwering en terreur( = psychologische & biologische en economische oorlogsvoering tegen de bevolking en vooral van Vlaanderen). Gezien dat er meer en meer verzet komt tegen de voormelde wapens, en er meer lijken uit de kast beginnen te vallen, letterlijk en figuurlijk, was het dan ook hoogtijd voor Vivaldi om een tandje bij te steken, met als hulpmiddel en symbool : Van Ranst, het Gouden Kalf, aanbeden door de samenzweerders en verraders.
  Het probleem is dan ook niet het verzet, dat een recht op zelfverdediging inhoudt, zoals bij Bibi in Tel Aviv, maar wel de Belgische bezetter van Vlaanderen, met behulp van verraders en collaborateurs. Een bezetter die nu verpersoonlijkt wordt door Vivaldi, een communistische loge maffia bende, die oorlog voert tegen Vlaanderen in dienst van vijandige buitenlandse machten. Dit zijn daden van hoogverraad, die op zijn minst vallen onder toepassing van artikel 135 bis van het S.W. Na WO 2, betekende dit de “dood met de kogel”. Deze Vivaldi bende bestaat dus uit de PS maffia en de loge maffia’s, beiden vertegenwoordigen bloedige terreursystemen, verantwoordelijk voor honderden miljoenen doden, gedurende de laatste 250 jaar.
  Men moet zich dan ook niet verdedigen, maar deze Vivaldi bende op alle mogelijke manieren ontmaskeren, en betitelen als “verraders & collaborateurs”. Idem voor de aanhangers ervan binnen de politiek & media & medische wereld. Hierbij steeds verwijzend naar de Nürnberg processen.
  Lees Sun Tzu en verwijs naar het roemrijke (sic) verzet van tijdens en na WO 2, maar dan zonder de duizenden moorden en verkrachtingen. En roep het recht op zelfverdediging in, zoals Bibi dit ook gedaan heeft in Tel Aviv, maar wel zonder het platbombarderen van ganse wijken. En roep op tot een Vlaamse onafhankelijk zoals verschillende rode staten in de USA ook aan het doen zijn, om zich te bevrijden van de communistische terreur uit Washington. Kortom, spreek een klare duidelijke taal, en sta dus niet stamelend te bedelen aan de poorten met de broek op de enkels. We zitten immers op een belangrijk breekpunt : Overleven of “Der Untergang”.
  PS : Ik hoop dat ik ook op de lijst sta van de 2500, want anders is er een probleem met mijn blazoen van verzetsman, die al ter dood werd veroordeeld.

Reacties zijn gesloten.