“Een blaaskaak buiten categorie”

Hebben ze nu echt geen jobke voor hem bij een buitenlandse universiteit?  Bv. in Oekraïne, Gaza of een ander Prachtland, waar hij zich met zijn socialistische ziel en zijn corrupte inborst niet onbegrepen moet voelen. Of desnoods als voetbalploegvoorzitter of EU-commissaris van regen en wind.

“Na de klucht met zijn 15 kilometer kabel  moet nu toch de laatste naïeveling begrepen hebben dat Johan Vande Lanotte geen staatsman is, zoals je hier en daar soms hoort beweren, maar een blaaskaak buiten categorie. Er bestaat in onze politiek geen grotere kluns. Alles, echt alles wat hij onderneemt, mislukt.”

“Het Zilverfonds? Leger dan de hersenpan van Bert Anciaux.”

“Gelukkig rijdt nog altijd die Thalystrein uit Oostende naar Parijs met drie passagiers per dag. Kost 2 miljoen euro. Die loopt geen gevaar bij een stroompanne: er ligt een verlengkabel klaar.”

Volg het bruggetje naar Kaaiman, Koen Meulenaere, voor het zinderende artikel dat hij met zijn gebruikelijke satirische pen geschreven heeft.  Een aanrader!

FVE

 

4 gedachten over ““Een blaaskaak buiten categorie”

  1. Om uiteindelijk inzicht te krijgen en een duidelijk antwoord op de vraag waarom de mislukkingen van Johan Vande Lanotte zich opstapelen is een wetenschappelijke studie noodzakelijk . Een antropoloog samen met archeoloog moeten de schedel van dat socialistisch kopstuk eens goed onderzoeken , vooral de vorm speelt daarbij een cruciale rol

  2. Een blaaskaak.. moest het dat maar zijn. In feite gaat het hier om een verrader en saboteur(van het gevaarlijkste en gemeenste soort), die op alle mogelijke manieren oorlog voert tegen de Vlamingen, en ondertussen nog schurftig parasiteert op kosten van diezelfde Vlamingen. Zijn ” mafiose zetbazen” kunnen tevreden zijn. Gezien hij echter veel weet, is hij dan ook onaantastbaar geworden. Zolang hij de PS mafia niet in de wielen rijdt , zal er geen probleem zijn. Het is dan ook geen toeval dat Tecteo (=Luikse intercommunale) opgedoken is in het Electrawinds schandaal. Bij al de andere opgenoemde schandalen in het artikel van Kaaiman, moet men zich steeds de vraag stellen “cui bono” en “follow the money”. De titel van het boek : “De keizer van Oostende” was dan ook misleidend, het had in feite : “De capo van Oostende” moeten zijn”, met als ondertitel “Oostende, het Palermo aan de Noordzee”.
    Het feit dat een sinister individu als Vandelanotte nog zoveel stemmen krijgt tijdens parlementsverkiezingen, zegt veel, om niet te zeggen alles over de “(im)moraliteit ” van zijn kies vee.

  3. En bij verkiezingen haalt deze geleerde?toch nog 20.000 stemmen niet te geloven

    • Alleen in onze meest linkse provincie ging de SPA nog vooruit, in alle andere provincies achteruit…

Reacties zijn gesloten.