Een ‘Ammenmärchen’, over de sprookjeswereld der ‘vluchtelingen’

Onrealistische verwachtingen en dromen. 

“De Duitsers bouwen huizen om hen te kunnen ontvangen.  Van opvangcentra is er geen sprake. 400.000 arbeidsplaatsen worden speciaal voor ‘vluchtelingen’ gecreëerd.  Een eigen huis, een gegarandeerd inkomen van 3000 euro voor alleenstaanden of 5000 euro voor gezinnen.  Zomaar, omdat de Duitsers op hun komst zitten te wachten.  En een auto.  Angela Merkel wil immers 3 miljoen ‘vluchtelingen’ in de Buntesrepublik ontvangen.”

2 gedachten over “Een ‘Ammenmärchen’, over de sprookjeswereld der ‘vluchtelingen’

  1. Dat is inderdaad een Duits sprookje …een huis , geld (een pak meer dan mijn pensioentje ) ….. een job ,misschien een auto , als ik mag kiezen een BMW . Ik hoop dat Mutti Vlaamsche Fluchtelingen aktseptieren in haar Duits Ali Baba sprookje……. Vlaanderen en Wallonie zijn al sinds 1830 in oorlog ….sieg heil Merkel sieg heil

  2. In ieder geval, de 10.000 nieuwe plaatsen in de ‘Bundesfreiwilligendienst’ gaan heel snel ingevuld geraken, want om vluchtelingen te pamperen, daar leven de duitsers voor.
    Gisteren nog gezien: bij een temperatuur van 10-15 graden worden kinderen op het perron voorzien van dikke gebreide sjaals, mutsen en handschoenen alsof het -10 is, of ze nu willen of niet. Iemand had ook een dure buggy bij, een kind werd door een Gutmensch van het perron geplukt en erin gelegd, duidelijk tegen zijn zin.

Reacties zijn gesloten.