Educatieve tv-programma’s

Ook in de Prachtlanden  heeft men televisie.  Ook daar brengt men informatieve programma’s met tips en doe-het-zelf-richtlijnen om een goed resultaat te bekomen.

Zo worden er kookprogramma’s aangeboden waarbij men uitlegt hoe men veilig een schaap keelt, zonder gevaar op zelfkwetsuren door een tegenstribbelend beest.  Of programma’s over binnenhuisinrichting waarbij men een nieuwe anti-slip-mat voorstelt.  Of techniek knopen leggen voor allerhande nuttige bezigheden.

Maar ook biedt men een rubriek over relatieproblematiek aan, waarbij men een kat een kat noemt en met gegarandeerd nuttige oplossingen alles weer in het reine kan brengen.
In  het programma wordt uiteraard een deskundige uitgenodigd, die professionele uitleg geeft.

Vrouwen schijnen in de Prachtlanden het grootste probleem bij intermenselijke relaties te vormen.  Er zouden daar nogal halsstarrige exemplaren rondlopen die niet willen aanvaarden dat er slechts één persoon – een man – aan het stuur kan zitten.  Dan heb je als man de keuze, naargelang de halsstarrigheid van de dame in kwestie, tussen verschillende vormen van bestraffing: van vriendelijk terechtwijzen tot een gezond pak rammel.
Ook daar hebben de experten een visie op, die uiteraard door de koran gedragen wordt.  Allah was toch wel voorutziend – Mohammed kon waarschijnlijk zijn geluk niet op – want het getuigt toch van een uitzonderlijke prestatie dat een godheid oplossing kon bieden voor problemen met een hormonaal instabiel wezen.
We sommen enkele richtlijnen bij de lijfelijke straffen op:
– er mogen geen wonden te zien zijn
– de gebruikte stok moet een passend formaat hebben
– omhul het stuk zeep, waarmee je de tuchtiging wilt uitvoeren, steeds in een doek
– middellang-blijvende blauwe plekken ondersteunen het herinneringsvermogen van de vrouw

Dit  alles en veel meer kunt u bekijken bij de Saoedische Iqra TV

 

2 gedachten over “Educatieve tv-programma’s

  1. Voila… het is wéér hetzelfde liedje bij youtube: de reacties zijn…UITGESCHAKELD !!! 🙁 🙁

  2. Beste Fikken,
    Op Het Nieuwsblad.be kan je tegenwoordig ook minder reacties plaatsen als vroeger. Enkel als je het politieke systeem niet kan aanvallen is een reactie nog mogelijk, inderdaad, GRRRRR

Reacties zijn gesloten.