Dweilen met de kraan open

Afbeeldingsresultaat voor dweilen met de kraan openGeen enkele grens is helemaal waterdicht. De EU-buitengrenzen al helemaal niet. U weet wel wie hiervoor verantwoordelijk is. Als het ene gaatje gedicht is, drupt de invasie verder binnen via een andere opening.
Nu ook blijkbaar via de Zwarte Zee naar Roemenië. Zo kreeg de grenspolitie een vissersboot in het vizier en werd deze naar de haven van Mangalia begeleid. Aan boord waren 68 Irakezen en Syriërs die zich gewillig lieten ‘redden’. De smokkelaars waren Turken. Op 13 augustus werd al een vorige smokkelboot voor de Roemeense kust gestopt. De smokkelaars waren toen Cyprioten en Bulgaren.

Roemenië vreest nu hét nieuwe uitverkoren bestemmingsland van de smokkelaarsbenden uit Turkije te worden.  Het land maakt geen deel uit van de Schengenzone, maar dat houdt de reiskoorts niet tegen.
Ook Bulgarije houdt zijn adem in. Aan de grens met Turkije draait de bewaking op hoogste versnelling. Een 600-man speciale eenheid, drones en een camera-bewaking moeten illegalen tegenhouden. En als het erop aankomt, dan mogen ook wapens gebruikt worden.

Vicepremier Krassimir Karakatschanow ziet dat als een legitieme verdediging van zijn land.  Hij pleit bovendien voor meer militaire aanwezigheid in de favoriete landingsplaatsen der illegalen om hen tegen te houden.  Karakatschanow ziet hierin een taak weggelegd voor de NAVO en de EU.  We zien het nog niet direct gebeuren… de NAVO die onze buitengrenzen beschermt tegen niet ingebeelde bezetters!

En de genoemde EU… Ach, Karakatschanow is een hopeloze optimist!  In elk geval kan hij rekenen op de steun van de bevolking.  Die maakten herhaaldelijk duidelijk dat ze geen ‘vluchtelingen’ willen herbergen.  Ze zullen zich desnoods ‘manu militari’ beschermen.

In Roemenië zijn de moslims (ook) niet geliefd

De Bulgaren zijn hen beu

5 gedachten over “Dweilen met de kraan open

  1. Gelooft die geens nu werkelijk nog in sinterklaas of is die zo kwaadwillig???
    Weet die dan niet dat moslimbroeders en zusters mekaar niet gaan verklikken en verraden want ze mogen liegen tegen *ongelovige varkens*!!Moslims zijn niet zoals zijn partij van de tjeven die hun volk en land verraden om mee aan de macht te blijven!!!

    http://www.hln.be/hln/nl/957/Binnenland/article/detail/3240079/2017/08/24/Geens-na-onderzoek-Barcelona-Alle-moskeeen-moeten-melden-welke-imam-er-predikt.dhtml

  2. @ Beste Ottorongo, Hugh, bewonderend gegroet omwille van Uw dagelijkse aanklachten, doch gedenk dat, ondanks de vele innerlijke “ja ‘s” van de Golfbrekersfans, er geen ènkele poco-politieker (die ook maar een “ietsje” ZOU KUNNEN veranderen aan die toestanden, interesse heeft voor zowel het artikel, als voor de reachties/bruggetjes ?)
    Fikken heeft grote bewondering voor Uw inzetten maar vrees toch dat het een ijdele zaak is, enfin, U doet “méér-dan-U-best”, Chapeau.

Reacties zijn gesloten.