Duidelijke boodschap van de “weg-met-ons”-activisten

Ene Axel Steier glorieert met de zgn. “redding” van zgn. “drenkelingen” in de Mid. Zee en geeft meteen een sneer aan het AfD. En dan volgt een gesprek:

 • waarbij iemand vraagt waarom ze dan allemaal per se naar Europa moeten komen?
 • Antwoord: omdat wij dat zo willen… het is binnenkort gedaan met het vrolijke leventje als wit brood (woordspeling op de blanke bevolking).
 • Volgende vraag: u wilt dus een moeilijk leven (illegalen) vol onzekerheden, agressie en geweld tegen de autochtone bevolking en immigranten van de 3de en 4de generatie?
 • Antwoord: “neen, er zullen ooit geen witte broden meer bestaan omdat zij een partner zullen kiezen die niet blank is. Het onthomogeniseren is in volle gang; ik ondersteun dat met mijn werk.”
 • Vraag: waarom?
 • Antwoord: dat noemt men evolutie. Men kan die met sociale maatregelen bespoedigen. Een deel daarvan is migratie aan te moedigen.

Wie is die Axel Steier: lees wat Wikipedia over hem bijeen geraapt heeft: https://de.wikipedia.org/wiki/Axel_Steier U vindt op YT fimpjes van zijn NGO “Mission Lifeline”. Een levenslijn voor de “drenkelingen”, die een strop betekent voor ons.

1 gedachte op “Duidelijke boodschap van de “weg-met-ons”-activisten

 1. Het voormelde bevestigt gewoon wat ik reeds schreef in mijn reactie :
  https://www.golfbrekers.be/we-kunnen-het-niet-genoeg-aanklagen/comment-page-1/#comment-45784

  Axel Steier geeft hier de verborgen agenda op een onthullende manier weer.

  Het gaat hier dus niet om immigraties omwille van humanitaire redenen, of het importeren van werkkrachten, maar om invasies, met de islam in de hoofdrol, die er op gericht zijn de blanke goyim in Europa en Noord Amerika te vernietigen. Of gewoon de uitvoering van het Coudenhove Kalergi plan.

  Er wordt dus een openlijke oorlog gevoerd tegen onze westerse maatschappij, die moet vernietigd worden. Deze invasies zijn het belangrijkste wapen, naast het cultureel Marxisme, Agenda 21 -30 , Covid 19(84) en The Great Reset.

  Het belangrijkste wapen is dus gekend, diegenen die het hanteren ook, zie tekst in de voormelde brug, maar hierbij komen er dan nog een hoop handlangers – collaborateurs en dito verraders.

  Het gaat hierbij om een crypto communistisch zootje, bestaande uit :
  “roden, groenen, pseudo – feministen, nep pacifisten, nuttige dan wel gevaarlijke idioten, psychopaten en een samenraapsel van etnische en seksuele minderheden” .
  Ze hebben allemaal gemeen dat ze worstelen met frustraties, woede, obsessies, afgunst en nijd, gevolgd door een ziedende haat en wraak tegen de blanke autochtone middenklasse, op wiens kosten ze ondertussen wel schurftig parasiteren, en die moet vernietigd worden, ook al gaan ze mee en onder. Het voormelde zootje is dus niet bezig met onze gezondheid, het klimaat, en onze toekomst, maar wel met het vernietigen ervan, verblind als ze zijn door een ziedende razernij. (dit hoort thuis in het domein van de psychopathologie).

  De vernietiging van de middenklasse is ook het doel van het communisme, gevolgd dan door : Iedereen arm en slaaf. Hierbij is er dan ook een monsterverbond tussen communisme en soortgenoten en de islam. En dit is geen verrassing en dan ook maakt al veel duidelijk.
  Tussen beiden zijn er immers heel wat gelijkenissen als het er op aan komt te bezetten, te roven, te vernielen, te verkrachten en te moorden, en dit alles dan bedekt door leugens en bedrog. Beiden bestaan ook uit elites aan de top, gesteund door handlangers die gekocht worden, met aan de onderkant een onderlaag, levend in de armoede en de slavernij.

  Het voormelde is een samenvatting in enkele zinnen, van wat er zich momenteel afspeelt in het Avondland. Wat moet men nog meer weten ? Het warm water is bovendien al uitgevonden.
  En wat stellen we dan vast ? Hier en daar wordt er wel wat gezaagd en gezeurd over dit “vreemdelingen probleem” (sic). Het gaat hier echter om een dodelijke kanker. Als men het al niet aandurft om een juiste en volledige diagnose te stellen van deze kanker, dan kunnen we het vergeten. Een belangrijke les van Sun Tzu : ken de vijand en onderschat hem niet. En zachte heelmeesters maken stinkende wonden. En nood breekt wet.

  Momenteel zitten we dus nog in de fase van :
  “Rearranging the deck chairs on the Titanic”.
  En we kennen ook het resultaat hiervan.

Reacties zijn gesloten.