Dubbelzinnige affiche

cdu

Opdat het woord ‘veiligheid’ weer een gevoel wordt… CDU, zin in de toekomst (zonder vraagteken)

De groep der oudere vrouwen vormen het belangrijkste aandeel van de kiezers der Merkelpartij.  Daarom wil de CDU van Baden-Württemberg na de 527.000ste handtassen- en kettingroof bij de belangrijke gewestverkiezingen van 13 maart tenminste een gevoel van veiligheid suggereren.    Misschien helpt een hypnositeur?

 

4 gedachten over “Dubbelzinnige affiche

 1. Dubbelzinnigheid is de Duitse verslaggevers van ARD ook niet vreemd. Volgens hen zitten de vluchtelingen midden in de Diaspora en hen terugsturen is hen in Exil sturen?

  Beide uitspraken tonen aan dat ze van die begrippen die verbonden zijn aan de joodse geschiedenis geen brood hebben gegeten. Om wat licht in de duisternis te laten schijnen heb ik mij de moeite getroost om een brief aan de ARD te schrijven. Of het veel uithaalt laat ik in het midden.
  De Nederlandse samenvatting van mijn brief:
  In Exil sturen, waar intussen ‘in gevangenschap’ sturen werd van gemaakt beduidt het eigen land gedwongen moeten verlaten. De vluchtelingen zitten echter niet in eigen land, hebben het eigen land vrijwillig verlaten en hen terug sturen zou dan gelijk staan met naar gevangenschap?
  De joden overkwam Exil in het jaar 597 voor Christus. Volgens Jeremia 52:28 werden 3.023 joden naar Babylonië gestuurd. Hijzelf en vele anderen waren daar niet bij. Volgens andere joodse bronnen Nehemia en Esra hebben de joden in Exil vrij goed geboerd en hun eigenheid behouden. Zo goed zelfs dat in 538 na Christus bij het terugkeer edict van koning Kyros volgens de hoger aangehaalde bronnen 42.360 joden terug naar Judea trokken. Bij die 42.360 waren de knechten en meiden 7337 niet meegerekend, evenmin als de 200 zangers en zangeressen. Tevens namen ze 736 paarden, 245 muildieren, 435 kamelen en 6720 ezels met zich mee. Wat aantoont, beste heren verslaggevers dat het Exil waar u naar verwijst geen verschrikking was en nog minder een gevangenschap.
  Om op de Diaspora te komen. Zeer veel joden verkozen om in Babylonië en in Egypte te blijven. Ook in het toenmalige Romeinse Rijk verbleven heel wat joden in de grootste steden van dat Rijk. Ze noemden zichzelf Diaspora groepen of: een vrijwillig gekozen verblijf in andere landen als etnische en religieuze minderheid buiten het beloofde land.
  Letterlijk betekent het dus: wortel vatten in de vreemde en daar de eigen religieuze identiteit bewaren.
  Gezien ca 8 miljoen joden momenteel buiten Israël in de Diaspora leven bewijzen zij dat dit niets met verschrikkingen te maken heeft maar met vrije keuze en gaat uw poging om de mensen met uw woordkeuze de stuipen op het lijf te jagen volledig de mist in.
  Voor mezelf hoop ik in ieder geval dat de duizenden vluchtelingen en asielzoekers niet de gelegenheid geboden wordt om hier verder in de Diaspora te leven.

  Hochatungsvoll

  • Anna,
   Als de ARD en al de anderen de “Joden”(of wat daarvoor moet doorgaan) er opnieuw bij sleuren, is het nuttig te verwijzen naar George Soros.
   Ik vond per toeval een tekst uit 1996 over Soros.
   Deze tekst is niet meer volledig actueel, gezien sommige erin vermelde personen overleden zijn, maar het geeft een beeld waar men toen al mee bezig was. De wortels van de huidige “invasies” waren toen al zichtbaar!!
   http://www.freerepublic.com/focus/f-bloggers/2626002/posts
   met als titel :
   The Secret Financial Network Behind “Wizard” George Soros
   Questions Questions Doc. ^ | November 1st, 1996 | William Engdahl
   Deze tekst geeft ook een beeld van de financiëel georganiseerde misdaad op hoog niveau!!
   In verband met de commentaren van de ARD, een bruggetje over de rol van het “uitverkoren volk” en van het “beloofde land” bij deze invasies.
   https://schwertasblog.wordpress.com/2016/01/28/israel-unterstuetzt-offiziell-die-invasion-aus-der-dritten-welt/
   28. Januar 2016
   Zoals men kan afleiden uit de voormelde teksten, leiden alle wegen uiteindelijk naar Londen.(gezien Israël in feite een “fiefdom” is van de Rotsch. Khazarian mafia).
   IM Erika is ten andere ook een instrument in handen van deze RKM.
   Idem voor Juncker en alle andere verraders.
   Zoals U ook al heeft geschreven is het van belang de juiste vijand te kennen.

Reacties zijn gesloten.