Dubbele nationaliteit? Welke loyaliteit in Amerikaans Congress?

Afbeeldingsresultaat voor american flag with jewish starsDe Schweizer Morgenpost schrijft dat een behoorlijk aantal Amerikaanse senatoren en volksvertegenwoordigers een dubbele nationaliteit heeft, nl. een Israëlische bovenop de Amerikaanse.    Omgekeerd is het onmogelijk met een dubbele nationaliteit in de Knesset te zetelen.

Afbeeldingsresultaat voor double citizenship us congress

Bron: https://govbanknotes.wordpress.com/2017/06/07/us-senators-and-us-representatives-that-are-israel-dual-citizens/

Het artikel van 9.5.18 draagt de veelzeggende titel – zonder vraagteken: “Trump eine Marionette Israels”:

Ned vert.: “De politiek van de VSA staat onder de Israëlische voogdij en de Amerikanen worden geregeerd volgens de realiteit van Tel Aviv, wat opnieuw bewezen wordt door het opblazen van het nucleair akkoord met Iran.  Wat vele Amerikanen echter niet weten is dat de VSA door Israël geregeerd worden, want bijna alle belangrijke politieke beslissings-dragers bezitten een Israëlisch paspoort en zijn derhalve Israëlische staatsburgers.

89% van alle senatoren en volksvertegenwoordigers in de VSA bezitten een dubbele nationaliteit van Israël en hebben een Israëlisch paspoort, zoals aangetoond wordt in de lijst.  Eigenlijk zit de regeringszetel der VSA niet in Washington, maar wel in Tel Aviv, in de Knesset, en is de president der Amerikanen slechts een marionet der Israëliers.”

 

 

1 gedachte op “Dubbele nationaliteit? Welke loyaliteit in Amerikaans Congress?

Reacties zijn gesloten.