Dubbel genot?

Afbeeldingsresultaat voor rebel coast wineryIn Californië zal marihuana vanaf 1 januari 2018 voor ‘recreational use’ –  gewoon voor de lol –  gelegaliseerd worden.

Een wijnboer zag er een mogelijkheid in om van een cabernet sauvignondruif samen met een marihuanaplant een wijntje te ontwikkelen.  De prijs is niet min: 69 dollar.  Wie hoopt binnen enkele weken het nieuwe brouwsel te kunnen proeven, zal geduld moeten oefenen, want heel de productie van dit jaar is al uitverkocht.

Rebel Coast Winery

 

5 gedachten over “Dubbel genot?

  1. Laat ons gewoon een joint roken en een glas cabernet drinken. Het effect zal wel het zelfde zijn zeker.

  2. De koehandel of wafelijzerpolitiek kan weer eens beginnen,Hopelijk laat Vlaanderen zich weer niet vangen!!Jullie Franstaligen en Brusselaars*krijgen*jullie stadion als wij van brusselabia een politiezone mogen maken!!Het is te hopen dat het weer niet zo gaat gebeuren en dat die zogenaamde vlaamse volksverraders zich weer niet laten rollen!!!Stop liever met dit kluchtland en begin met de*ordelijke opdeling *van dit onland!!!

    https://www.hln.be/sport/voetbal/belgisch-voetbal/michel-woest-over-eurostadion-het-dossier-is-vanaf-het-begin-verprutst-door-amateurs~a47fec6b/

Reacties zijn gesloten.