3 gedachten over “Dries hekelt virologen

  • Inderdaad. Lieven Annemans werd toch ook geliquideerd!!!

   Sam Brokken is, of beter: was, docent en diensthoofd van het departement gezondheidszorg aan de PXL Hogeschool. Vanmiddag kreeg hij zijn ontslag. “Er werd me via de telefoon droogweg meegedeeld dat ik mijn activiteiten met onmiddellijke ingang mocht neerleggen”, meldt Sam Brokken. “Wat er in het officiële schrijven van de directie zal vermeld staan als reden, weet ik nog niet. Ik vernam intussen dat de school een verschillende mening heeft over de invulling van mijn functie.”
   “Sam Brokken zegt dat hij niet alleen staat met zijn vaststellingen. “Een maand na die televisie-uitzending, verscheen er een openbrief die ondertekend werd door 41.000 virologen, immunologen en andere experten die net hetzelfde voorstellen als wat ik zei. Bij de ondertekenaars bevinden zich wereldautoriteiten en professoren van de grootste universiteiten. Zelfs voormalig Nobelprijswinnaar Michael Levitt hoort erbij. Waarom mag er niet over een alternatieve aanpak worden nagedacht?”
   https://palnws.be/2021/03/ontslagen-onderzoeker-pxl-hogeschool-reageert-wat-ik-zeg-zeggen-ook-tienduizenden-topwetenschappers/

  • Ik denk dat ze niet goed beseffen dat een dergelijke brutaliteit net het omgekeerde effect gaat hebben. Meer en meer mensen voelen het aan hun water dat heel dit C-circus stinkt.

Reacties zijn gesloten.