Dovemansgesprek

De AfD en de moslimraad hadden ‘een gesprek’.  Dat echter niet van lange duur was.  En zonder veel resultaat.  De standpunten zijn er slechts duidelijker door geworden, voor zover dit nog nodig was..

De AfD wilde een antwoord op velerlei vragen.  Hoe de politiek islam binnen de Europees-westerse seculiere samenleving denkt te kunnen functioneren.  Of de islam accepteert dat ze ondergeschikt is aan de grondwet.  Of in het geval van een gemengd huwelijk, islamitisch-christelijk, de eventuele kinderen volgens de christelijke leer mogen / kunnen opgevoed worden.  Enz.

Aiman Mazyek, de voorzitter van de moslimraad wond er geen doekjes rond.  Hij eist een wijziging van het AfD-partijprogramma.  En plaatst de AfD als partij bij het ‘Derde Rijk’.   Maar hij zal de ‘dialoog’ met AfD-aanhangers blijven voeren.  En niet toelaten dat een partij een ganse geloofsgemeenschap belastert.

11 gedachten over “Dovemansgesprek

 1. De AfD heeft het blijkbaar ook nog niet begrepen. De islam is geen godsdienst, maar een totalitair gruwelijk systeem, dat verantwoordelijk is voor 270 milj. slachtoffers, en zeer grote gelijkenissen vertoont met het communisme.(150 milj. slachtoffers).
  Met zoiets gaat men niet aan tafel zitten, en men stelt er nog minder vragen aan.
  Het enige woord dat daar nog moet aan toegevoegd worden is : “RAUS”..
  Een cobra, waarvan elke beet dodelijk is, neemt men ook niet in huis als gezelschapsdier.
  Wie de AfD wel moet aanspreken en ontmaskeren, zijn de verraders, saboteurs en samenzweerders die de islam bezetters hebben binnengehaald en gehouden, als wapen om de westerse beschaving te vernietigen. (cfr de doelstellingen van de NWO). Dit is de essentie van het probleem.
  Lezen ze dan bij de AfD Golfbrekers niet!!!

  • Heb nog maar heel recent op vakantie aan tafel gezeten met enkele Duitsers. Wat betreft wereldvreemdheid en Gutmenschenwaanzin niet te kloppen. Zij zijn dan ook beladen met hun erfzonde, met tegelijkertijd hun grote-natie-hoogmoed, kennen niets van andere culturen, talen, noch van geschiedenis of aardrijkskunde. Het was een koud kunstje hun sprookjesmentaliteit te doorprikken. Wat erin resulteerde dat ik… vermeden werd.
   Tegelijkertijd snappen ze er niets van dat iemand uit ‘Flandern’, wat ze steevast niet weten te plaatsen, meer weet over hun interne toestand dan zijzelf.

   • Inderdaad, je moet de enkelingen er al weten uit te pikken. ik kwam er tegen in München, Berlijn en Stralsund. En uiteraard in Oostenrijk. Waar me in Wenen opviel, op elf november, dat op alle stoelen in de kerken briefjes lagen met: Vergiss mein Volk die teuren Toten nicht. En ze bleven liggen (10 jaar geleden).

    Dat Flandern niet weten te plaatsen ondervond ik in Aken. Ik wilde informatie over een Duitser die met één en ander weg was toen hij een karweitje deed. En toen ik het ontdekte, bij zijn werkgever, al met de noorderzon vertrokken was.
    Die Polizist kon mij natuurlijk geen informatie geven en toen ik wat tegensputterde zei hij: ich kenne die Gesetze ihrer Königin nicht, aber in Deutschland wird es nicht gemacht. Die vent dacht dus dat Antwerpen in Nederland lag en Beatrix mijn koningin was.

    Gelukkig spreken we nu over Duitsland en niet over Sion anders zouden we bashen.

 2. darentegen,En van je hoempa, hoempa, hoempa, tettere
  Tettere, tettere
  En van je hoempa, hoempa, hoempa, tettere
  En na de eerste maal, dan brult de hele zaal
  En van je hoempa, hoempa, hoempa, tettere
  Tettere, tettere,weten ze alles van !da’s ok al iets ze !

   • Oktoberfest mag dan het grootste bierfestival ter wereld zijn, zonder een lekker stukje Duitse hoempapa-muziek is er ook eigenlijk geen reet aan.

    • Jammer… maar ik begrijp nog steeds niet wat die hoempapa en het Oktoberfest te maken heeft met het dovemansgesprek tussen de AfD en de moslims. 🙁

     • … wij ook niet! Past in elk geval bij het uitgangspunt ‘dovemansgesprek’…

 3. Twee Duitsers gaan een kroeg naar binnen in London. `Can i have 2 sherry please.` de Barman: `Dry?` Duitsers: `nein zwei !

 4. nog ééntje,als laatste,anders gaat ‘t vervelen !

  Als nou de hele wereld gewoon 1 taal zou spreken… Kunnen leraren Frans en Duits mooi wat anders gaan doen

Reacties zijn gesloten.