6 gedachten over “Doordenkertje

 1. Ik heb verschillende mensen gekend uit die middens en het waren allemaal mooie mensen

  • Ge hebt gelijk Roger. Ik heb eveneens zovelen gekend met het hart op de juiste plaats! Iedereen die eerlijk voor zijn idee opkomt, heeft recht op respect. Zowel links als rechts. En trouwens dient men de geschiedenis te beoordelen met een “bril” van toen en niet met een van nu.

   • Inderdaad, Eddy. Zich kunnen verplaatsen in een andere tijd en omstandigheden, waarheidsijver en rechtvaardigheidszin zijn bij de huidige geschiedschrijvers uit hun opleiding geschrapt. Het staat hun carrière in de weg.

    • Bij Doordenkertje gaat het om het ‘verder denken’, om vergelijken met het heden. Het gaat in se niet om de nazi’s. We zullen in het vervolg duidelijker zijn!

 2. Wat zich 65 a 70 jaar geleden heeft afgespeeld is walgelijk en verwerpelijk, punt.
  Maar wat zich heden ten dagen afspeelt en wat gepromoot wordt door die bende lafaards van dat EU gedrocht is walgelijker en verwerpelijker, nu halen ze de vijand massaal binnen, voorzien hem van alle luxe en weelde ‘op onze kosten’ en vernietigen de welvaart, veiligheid en leefbaarheid van eigen volk.
  Van de grootste huichelaar laten ze zelfs een borstbeeld maken! Kan het nog verwerpelijker? Dergelijk monsterbeeld zou ik liefst vernietigen i.p.v. bewonderen want hij heeft meegeholpen Europa te beschadigen en te vernietigen, ik moet echt walgen van die hele familie verraders van eigen volk, uiteraard hebben ze wel goed voor zichzelf gezorgd, zo kennen we dat uitschot nu eenmaal.

 3. Tegenwoordig is alles racistisch of nazistisch, kijk maar eens naar Amerika.
  Tuig wordt omgelegd door de politie ‘wat hun taak is’, als dat tuig een gekleurde is, wat in 99% van de gevallen steeds aan de orde is dan wordt elke uitspraak via een rechtbank automatsch een racistische uitspraak.
  Het is al zover dat we de titel racist als een eretitel gaan beschouwen omdat wij niet racisten zijn maar wel opkomen voor de veiligheid van ons volk.
  Het politiek gespuis moet eens goed beseffen dat men oogst wat men zaait, door ‘nog meer’ vreemdelingen uit Afrika naar hier te halen zal er nog meer misdaad komen en zal er nog meer verzet komen tegen vreemdelingen.

Reacties zijn gesloten.