“Donkerhuidige mensen hebben meer begrip”

De stad Zürich heeft als doel personen met een migratieachtergrond te recruteren, want “het politiekorps moet een beeld van de maatschappij weergeven”.
Daarom lanceert de stad Zürich een brede recruteringscampagne begin volgend jaar onder de titel “Diversity Management”. De politie wil focussen op conflictbeheersing en intensievere dialoog om respectvol met elkaar te kunnen samenleven.

Positieve discriminatie van import-Zwitsers en van vrouwen.  Want de politie wil beter aanvaard worden door de bevolking.  En zo verklaart de woordvoerder verder: “donkerhuidige mensen hebben meer begrip”.  
Blanke mensen dus niet.  We hebben geen begrip voor de duizenden, tienduizenden gelukzoekers die ons sociaal systeem en onze maatschappij ontwrichten.  Wij zijn harteloze egoïsten, die liever voor onze eigen kinderen zorgen dan voor de dompelaars uit het zuiden en het oosten.

Ook hier heerst weer het poco politiek-correct sfeertje.  Vroeger had de politie geen probleem ermee “aanvaard” te worden door de bevolking.  Nu is ze steevast in heel de EU de kop van jut.

De oplossing: meer bruin op straat.

Quasi alle landen hebben dit lokmiddel al geprobeerd om greep te krijgen op de nieuwe inwoners.  Met bitter weinig succes.

Sonntagszeitung

6 gedachten over ““Donkerhuidige mensen hebben meer begrip”

  1. Nu val ik echt van mijn stoel van verbazing. Ik dacht altijd dat men in Zwitserland op een constructieve manier aan asielbeleid deed. En met constructief bedoel ik niet de exotisch gekleurde mensen binnen halen. Ze houden zich zo veel mogelijk van het EU circus, dus logischer wijze geen regeltjes i.v.m. hangmatters, gelukzoekers en profiteurs. Ik dacht dat Zwitserland zo wat het enige land was in Europa dat nog niet was aangetast door het asielprobleem. Dus daar is de verdwazing ook al toe geslagen. Vluchten kan niet meer, ‘k zou niet weten hoe, vluchten kan niet meer, ‘k zou niet weten waar naar toe. Hopelijk krijg ik nu geen proces aan mijn broek, iets met auteursrecht of zo?

    • Ik hoorde Wim Verreycken ooit zeggen tijdens een van zijn toespraken, ” ik eet graag *creem gelas, maar liever vanille dan mokka”
      * Roomijs

  2. Donkergebruinde mensen hebben in ieder geval meer begrip voor de Islaaaaaam en zijn fratsen , dan ongelovige blanke varkens en apen . Nu nog het leger wat bruiner maken , baarmoederbommen op scherp zetten met kindervergoedingen en het feest kan beginnen .

Reacties zijn gesloten.