Donderpreek

ApokalypseOngewone taal uit de Gutmenschenkerk.  Maak kennis met de  zgn. ‘Schwert-Bischof, de Zwaard-Bisschop‘ (webstek ook in het Nederlands), die tegen heilige huisjes en schenen durft te stampen:

“…In de kerken wordt veel over de naastenliefde gesproken, tege­nover de vluchtelingen of wat ze ook mogen zijn, maar het Eerste in het hoofdgebod is er niet. Men laat allerlei mensen de landen binnenkomen – mohammedanen, daaronder misdadigers. Dat is liefde, zegt de Paus. Maar ik hoor helemaal niets over de liefde tot GOD, over de opdracht van JEZUS. Neen, integendeel, de Paus heeft gezegd, christenen en moslims kunnen heel goed in vrede met elkaar leven…”

Video 1:

 • De media zouden beter met de vinger naar Merkel wijzen i.p.v. naar Poetin
 • Duitse gepensioneerden zoeken in vuilbakken naar voedsel
 • Dagelijks verkrachtingsslachtoffers door immigranten.  Elke dag worden er minstens 4 mensen omgebracht door migranten, maar de politie heeft zwijgplicht.
 • En maakt een onderscheid tussen ‘immigranten’ en ‘vluchtelingen’: het is christelijke plicht vluchtelingen te helpen.

Video 2:

 • Er zijn vier keer meer verkrachtingen door migranten, iets wat door de media wordt verzwegen.
 • Migranten worden vanuit de 33ste verdieping van de Vrijmetselaarspiramide in onze landen gestuurd.
 • Multiculaanbidders zijn gemakkelijker manipuleerbaar.
 • Wat brengt de toekomst?  Het mensheid beslist.

Ondertiteling, vertaling en transcript via icoontjes onderaan.

 

 

 

 

2 gedachten over “Donderpreek

 1. ;

  Subject: Fw: Dit moet je echt eens lezen !!!!

  Twee ouders besluiten om illegaal naar hier te komen en leggen daarvoor hun lot in handen van criminele mensensmokkelaars.!
  Ze kruipen met een kind van 2 te midden van 24 anderen in een stampvolle, gammele camionette.
  Die camionette is met niks in regel, en er hangt een gestolen nummerplaat aan.
  Vooraleer in die camionette te kruipen, hebben ze geen moment overwogen om hier in dit land asiel aan te vragen, ook al had het hen én hun kinderen gegarandeerd bed, bad en brood opgeleverd.
  Die camionette krijgt in de smiezen dat ze ontdekt zijn door een politiepatrouille en besluit het dan maar op een koersen te zetten. Geen 5 km, wel 85 km.
  De politie heeft dus anderhalf uur lang met man en macht geprobeerd om twee dozijn illegalen en een mafketel van een bestuurder tot verstand en redelijk inzicht te brengen, doch tevergeefs.
  Maar nu komt het :
  Wanneer dan blijkt dat de politiemensen geen enkel alternatief meer hebben dan te grijpen naar hun dienstwapen dat er (mag ik hopen) toch niet aanhangt als ornament, dan worden de rollen omgekeerd en is niet enkel de politie crimineel maar zijn tegelijk ook 2 bevoegde voogdijministers tot moordenaars gelabeld !!
  De illegale ouders die met de Engelse droom voor ogen hun kroost bloot stelden aan onvergeeflijke toestanden mogen vandaag geen moment op hun gedrag worden aangesproken.
  Het zou vanuit een obligate empathie post mortem niet passend zijn nietwaar ?
  En daar waar ze de weg nooit vonden naar de asielaanvraag, vonden ze hem wél naar PVDA-advocaatjesclub Progress Lawyers Network…
  Samen met hen eisen de illegale ouders vandaag zowaar een Parlementaire Onderzoekscommissie,
  geloof het of niet. Het woord ‘Law’ staat verdorie in hun NAAM…!!
  Zou Mieke Van Den Broeck aan die twee ouders ook uitleggen dat zij en die chauffeur op minimaal 15 punten de ‘law’ overtreden hebben vooraleer hun kindje er het leven bij inschoot ?
  En dat elk normaal mens bedroefd moet zijn bij verlies van zo’n jong en onschuldig leven?
  Maar kunnen we eerst de ouders voor de spiegel zetten vooraleer we de guillotine uitrollen voor politiemensen, Theo Francken en Jan Jambon ?
  De papa van Aylan verloor zijn kind op weg naar een stel nieuwe landen.
  De geschiedenis herhaalt zich. Maar de eerste schuldigen zijn en blijven NIET de politici, maar het makkelijkste doelwit : de politie !!

Reacties zijn gesloten.