2 gedachten over “Domme vraag (2)

  1. Ik wil niet het soort cultuur dat Jan en zijn N-VA in petto heeft. Wij hebben onze cultuur, wij willen onze cultuur. Wij eisen respect voor onze cultuur. Niet dat wij geen tipje van de sluier van andere cultuur willen lichten, of een tipje proeven. Wij eisen dat wij, onze kinderen op school niet geïndoctrineerd worden door, en met een gewelddadige cultuur. Een cultuur en godsdienst die uit de barbaarse middeleeuwen stamt. Nee Jan en N-VA, bedankt, steek uw verrassende cultuur maar daar waar het zonlicht niet schijnt.

  2. Jan wil een cultuur vol van verrassingen . Ik ook want het maakt het leven spannend . Een van die verrassingen kan bv. zijn . als je een groepje “verrijkers” tegenkomt , laten ze mij passeren of moet ik al mijn geld afgeven . Hierbij krijg je van de politie de raad om braaf te gehoorzamen , zeker niet agressief worden , stel dat je een van die verrijkers pijn doet door zijne smoel wat te herstructureren , dan ben je een vuile rechtse racist en daar heeft de “rechter” geen begrip voor . Laat die verrassende cultuur maar voor wat hij is Ik heb geen interesse !

Reacties zijn gesloten.