7 gedachten over “Dit is Duitsland, Chemnitz, Limbacherstrasse

 1. Bijna niet te geloven ” Hamas” in koeien van letters . Ze vergaten er ” Heil ” bij te plaatsen . Nog een beetje en we zitten terug in de jaren ’30 toen slechts “een” psychopaat de macht naar zich trok. Nu zitten we met duizende psychopaten. Het grote verschil is , Hitler wilde de wereld onderwerpen maar onze nieuwe bezetter wil enkel de vrede brengen en de liefde tot Allah ( mijn kl…ten) Ze zouden enkel hun groet moeten veranderen om duidelijk te maken dat er een groot verschil is. Inplaats van een getrekte arm naar elkander om te groeten , een vuist maken met gestrekte middelvinger “Heil Hamas” dat zou een mooi en passend gebaar zijn !

 2. Gisteren met mijn echtgenote naar de kerstmarkt in Düsseldorf geweest. Bij het rond kuieren door de stad zagen we verschillende “eetgelegenheden” van niet Europese oorsprong. Op de meeste plaatsen werd er keurig in het Duits geadverteerd. Bij een Libanese “eetgelegenheid” hingen er A4 kes met ( voor ons) Arabische teksten op de cola automaat. Ook een vorm van provocatie vonden wij. Maar ach het zal wel weer aan ons gelegen hebben zeker…

 3. Dit geloof je niet.

  In Duitsland was een meisje in bikini aan het zonnen in haar tuin. Plots sprongen er 8 moslims in de tuin, trokken haar in een hok en hebben haar alle 8 op de meest brutale en gruwelijke wijze verkracht. Omdat ze om hulp schreeuwde heeft men haar mond dichtgeplakt, ze werd geslagen ern haar armen en benen werden gebroken. De politieagent, ook een moslim geloofde haar niet omdat er geen getuigen waren, maar de strafste was de rechter, eveneens een moslim, die vond zelfs dat zij de acht mannen had verkracht door hen uit te dagen in bikini en geen burka te dragen, dus werd ze (nog altijd in Duitsland, hé!) tot levenslang veroordeeld en de 8 mannen mochten gaan.
  Wat gaat Duitsland nu doen, om de islamofobie te laten stoppen mogen dergelijke verhalen niet meer in het nieuws komen. Duitsers moeten verdraagzaam en tolerant worden…. Merkel wou een afspraak met een paar vooraanstaande moslims maar die vonden het niet gepast om met een vrouw te praten en wilden enkel met haar man praten…. Ik stel vast dat wij overal, in heel Europa slachtoffers zijn die in geen geval op de overheden moeten rekenen. Ik denk dat er andere maatregelen moeten genomen worden!!!!

  http://diversitychronicle.wordpress.com/2013/04/22/judge-finds-german-woman-guilty-of-raping-eight-pakistani-muslim-men/…….Dit mailtje kreeg ik heden van Janice ! Ik beschouwde het als een plicht om het door te sturen naar Golfbrekers

 4. Naar het schijnt is die verkrachting een nepverhaaltje. Wij moeten eerlijk en realistisch blijven twee grote deugden die eigen zijn aan rechts en waar de correcte clowns musical een punt kunnen aan zuigen. Ik had al mijn twijfels toen werd geschreven dat het slachtoffer levenslang kreeg . Het geeft wel een beeld in de toekomst wat er zou gebeuren als de struikelbaarden de macht overnemen.
  http://www.hoax-slayer.com/woman-raping-eight-men-satire.shtml

 5. Om een goed beeld te hebben van de toestand in Duitsland, kan ik de webstek van de “Deutsche Lobby” aanbevelen, er is ook een Nederlandstalige versie van.
  Het geeft een hallucinant beeld van een Duitsland in volle verval, op sommige gebieden is het nog erger dan Frankrijk, en dit wil dan al iets zeggen. Gevoelige personen dienen zich wel te onthouden..!!!

Reacties zijn gesloten.