Dipje

STOP1 IndianenWij worden moedeloos van heel die opgeklopte hysterie rond vluchtelingen.  Het internet verruimde ons zicht op wat er in de wereld gebeurt, maar we worden er niet vrolijk van.  Lang geleden, toen de dieren nog spraken, verzamelden we zilverpapier van de wekelijkse reep chocolade voor het jaarlijkse bezoek op school van een pater-missionaris en staken we een muntstuk in het knikkende plaasteren negerkindje dat hiermee zijn dankbaarheid tot uiting bracht.

Geen enkel moment zou het bij iemand door zijn hoofd geschoten zijn dat enkele tientallen jaren later onze leefwereld zou overspoeld worden door de nakomelingen van de beschermelingen der pater-missionarissen / zusters, die naar Afrika trokken om er Gods woord en de beschaving te brengen.

We zijn er vet mee.  Dat heb je als je meent dat je eigen god, je eigen cultuur per se moet uitdragen.  We hebben hen overtuigd van de meerwaarden van onze beschaving.  Stom. Wat nu? Wat was er mis met hun eigen tradities, medicijnmannen, gebedslezers, dorpsoversten, clanoorlogen en andere culturele meerwaarden?   Was het dan niet hun goed recht dat ze die in hun eigen land konden beleven?  En dan hebben we onze gram over het M.O. nog niet geuit: soennieten en sjiieten moorden elkaar vlotjes uit in naam van hun gemeenschappelijke god.  Laat ze.  Het is hun goed recht.  Moest er geen olie in de woestijn gezeten hebben, geen hond die zich erover zou opgewonden hebben.

En nu zitten wij met de gebakken peren.  Er ontstond een omgekeerde beweging.  Zij komen nu naar ons, naar Europa, om hier het recht op te eisen hun ‘cultuur’ te beleven.  Op onze kosten uiteraard.  Die graad van beschaving hebben ze bereikt. Hun plichten, aanpassing?  Ach, wie maalt erom?  Zolang wij ons een schuldgevoel laten aanpraten door de goegemeente, door politici, door de EU, door een Amerikaanse president, door een poco paus, door de media…

Wij voegen enkele (… we kunnen er elke dag tientallen plaatsen) bruggetjes bij ter verduidelijking van ons pesthumeur:

Asielzoekers discrimineren? Is de waarheid discriminatie?

Asielwaanzin, voedselpakketten worden weggegooid, drugs, alcohol, diefstal, geweld, vernielingen, uitwerpselen op de grond… kortom over de opvang in een school.  Ook als u geen Duits verstaat, de foto’s spreken boekdelen.

Aldi sluit deuren wegens diefstallen

¨Politievakbond waarschuwt voor no-go gebieden in het Roergebied

Verder gaat alles prima.  De Godetia heeft er weer enkele honderden in veiligheid gebracht.  Waar is de tijd dat de belgische marine ingezet werd voor het leggen of ruimen van mijnen?

FT

12 gedachten over “Dipje

 1. Dat zal Frans verheugen : 187 niet linkse reacties op asielwaanzin. En als die verder gaat, die waanzin, heeft Schwarz het in zijn reactie goed gezien : wie binnen 10 jaar oud, jong, onbewapend en weerloos is, is dood.

 2. ‘De meerwaarde van onze beschaving’ is simpelweg het geld. DK gaat de uitkeringen verminderen, en dat werd tijd: een vluchtelingengezin met 2 kinderen trekt daar …€3800/maand!
  Verder is de grote meerderheid moslim, en Allah heeft een grootser plan…

 3. ± 50 jaar geleden zei mijn vader en moeder:
  “door nu van alles naar Afrika te zenden kunnen die Afrikanen binnen enkele jaren naar hier komen”, intussen zijn mijn ouders reeds meer dan 30 jaar overleden, moesten ze zien wat nu wordt veroorzaakt door het politiek gespuis dan draaiden ze zich 180° om in hun graf.
  Het waren geen helderzienden maar wel nuchtere bewonderenswaardige ouders.

 4. Binnenkort zitten wij daar op de toog van een munt-the café met onze blanke porceleinen kop die knikt als ge een centje in de gleuf werpt . Met als tekst ” steun het blank reservaat “

 5. “”””””Nederlanders die nog wel in een vredelievende opvang van gelukszoekers geloven, staan met hun mond vol tanden, als zij met aangeboden kinderspeelgoed bij de poort van een AZC geweigerd worden.”””””” Die brave madame die zoveel heeft gedaan om te plezieren , kon het speelgoed in haar reet steken . Heel die troep begripvolle brave tot doodbrave menschen , samen met onze politiekers , die nog geloven in naastenliefde , maar het scheel op hunne smoel krijgen, vergeten een ding . Het is Allah die hen heeft opgevangen , het is Allah die hun geld geeft en een verblijfsvergunning . Als zij op punt staan te verzuipen en onze fiere Belgische marine komt eraan , werd die boot gezonden door Allah en niet door de westerse reddende engel….enz enz….. Zij zijn enkel aan Allah dank verschuldigd De rest kan de bomen in alhoewel en dat is hun grootste frustratie , dat zij worden gered door ongelovige honden en varkens …. Wat ook opvalt op de talrijke foto’s van die verrijkers zijn slechts enkele vrouwen te bespeuren De rest zijn goed doorvoede bruine broeders die een klein kapitaaltje neertelde aan mensensmokkelaars om ons te komen beschaven , lees den boel naar de kl…helpen ! Spijtig dat onze geleerde bollen dat niet willen begrijpen nochte verstaan . Tussen geleerd zijn of intelligent is een enorm groot verschil . Wij horen bij de laatste categorie .

 6. Ik probeer al een tijdje een meer aangepaste tekst te schrijven voor het succesnummer van Jo Leemans indertijd maar ik geraak niet verder ……..
  “””””Waant ze zijn heus niet slecht , liefste….. , denk toch eens aaaan , samen met migranten door ‘t leven te gaan ,……laat ze toch niet in de koude staan , maar doet ze telkens verse pampers aaaaaan !!!! tarareraaaaaaaa……….staande ovatie ,gefluit , minutenlang aplaus met “bis” geroep

 7. Nee, we hebben ze niet overtuigd van de meerwaarde van onze beschaving. Dat ze hardnekkig blijven vasthouden aan hun gebruiken bewijst dat. Het signaal van de nestbevuilers and landverraders (ge weet wel, die die schijten waar ze zelf, en hun landgenoten, moeten eten), “kom maar af, mannen, we stompen uw zakken hier vol geld, in lengte van dagen, en in uw generaties”, gaat natuurlijk niet onopgemerkt voorbij. Zo simpel is dat.

 8. Voor het ruimen van mijnen hadden onze “Zeemacht” mijnenvegers, (houten & metalen) tegenwoordig heeft ons “Marinecomponent” nog kunststoffen mijnenjagers (de zogenaamde: tripartites)
  De Godetia was/is een “steunschip”.
  Kleine anecdote: een tiental jaar terug, kwam een ploegje scheepsherstellers uit het Antwerpse om een nieuwe lier te plaatsen op het voordek van zulke tripartite … het werd een grote fiasco toen zij die lier wilden … VAST LASSEN 🙂

 9. Het plaasteren negerke komt mij heel bekend voor. Mijn grootmoeder die een drogisterij had (+/- 50 jaar geleden) in Den Drink in Borgerhout had er eentje op de toog staan. Nu zit Borgerhout vol Noord-Afrikaantjes, ‘t kan verkeren. Inderdaad.

 10. In de jaren zestig was mijn moeder volop aan het haken en breien van dekentjes en truitjes voor de arme negertjes. Ik kon haar ergeren door te zeggen dat in de tropen de temperaturen te hoog lagen voor wollen kledij.
  Groot was mijn verwondering toen ik 1972 soortgelijke dekentjes en kledij te koop zag op de markt in Matadi (Congo).

 11. Over de verborgen agenda achter deze invasies zie bruggetje :
  http://www.nation.be/2-uncategorised/323-nation-denonce-l-origine-du-multiculturalisme-et-son-pourquoi
  Er wordt een verband gelegd met Gramsci, de Frankfurter Schule en het Coudenhove Kalergi plan. (= en dit sluit ook aan bij mijn visie).
  De voormelde tekst geeft in het kort een inleiding in de verborgen agenda achter deze invasies. Om de “samenzweerders” te vernoemen, zal het voorlopig nog te gevaarlijk zijn, maar het begin van de ontmaskering is in alle geval positief.
  Zoals reeds meermaals geschreven, zijn het de verraders die moeten aangepakt worden en vervolgens hun “zetbazen”.
  Zolang dat dit laatste niet gebeurt, blijven we overspoeld … en is het wachten op de ondergang. Deze laatste nadert immers met rasse schreden.

Reacties zijn gesloten.