Dikke zever

Obama gooit de handdoek in de ring.

Ooit stelde hij dat onderhandelingen onmogelijk waren met mensen die vrouwen en kinderen ombrengen. Nu wil hij een “onderhandelde vrede” met de Taliban.

Armoede, corruptie, duizenden doden, miljoenen verkwist aan een uitzichtloze oorlog, 90% van ‘s werelds opiumproductie en -verkoop, noem maar op: en nu wil de president van de Verenigde Staten van Amerika hen als onderhandelingspartner erkennen voor vredesbesprekingen?

Wat een afgang!

2 gedachten over “Dikke zever

  1. Het is hem natuurlijk allemaal te doen om de heroïne-handel. Een schrikbarend percentage van de bevolking van Iran is aan deze drug verslaafd. Zolang de VS deze handel openlijk toelaat blijven de papaverboeren en hun beschermers, de taliban, zich koest houden. Als stank krijgen de Europese inwoners een overaanbod aan drugs en de ermee gepaard gaande sociale problemen. Misschien onderhandelen de Amerikanen over de winstverdeling teneinde hun begrotingsinkomsten te verhogen ?

  2. Die getaande president van het meest machtig land ter wereld , gaat af als een gieter. Met al zijn meest modern wapentuig en idem technische snufjes , kan hij er niet in slagen die Taliban op de knieen te krijgen. Het bewijst hoe gevaarlijk en duivels die fanatieke islam wel is . Wilden , die bovendien nog achterlijk zijn kun je niet op andere gedachten brengen , noch beschaven ! Telkens ik een kopvod zie , het Islam symbool bij uitstek , moet ik denken aan al die gruwelen en miserie waarvoor die religie verantwoordelijk is . Bij ons noemen ze dat verrijking , een professor die kritiek geeft is een zeveraar . Van de Islam verlos ons Heer (wie dat ook moge zijn) en als ge dan toch bezig bent pakt de groen rode smartlappen erbij ! Gooi heel die correcte troep richting exit !… A prospos die beruchte Molenbeekse sjeik wiens zoon nu aan het spelen is met 72 maagden Wat doet die gastarbeider voor de kost , is dat een loodgieter , werk die aan den tram of is dat een zelfstandige uitbater van een snoepwinkeltje. Wat komt die hier doen ? een tjeik is toch teen en tander in zijn oorspronkelijke zandbak. Die zal toch niet leven op onze kosten zeker ! Over veel geld zal hij zeker niet beschikken want hij heeft zich in maanden niet meer geschoren en wat kost nu een scheermesje !

Reacties zijn gesloten.