Digitaal slavensysteem in de maak

Zweden dwingt gepensioneerden contant geld op te geven – Duitse SPD wil dat mensen al hun geld op de bank zetten


Met dit soort advertenties worden consumenten in een digitaal slavensysteem gelokt, waarin al hun geld totaal zal worden gecontroleerd door dezelfde financiële partijen die de huidige crisis hebben veroorzaakt, en die met miljarden belastinggeld overeind worden gehouden.

Het extreem lage rentebeleid van de Centrale Banken is mislukt. Omdat het maar niet wil lukken de economie aan te zwengelen, wordt overwogen om de rente tot onder nul te laten zakken. Dat betekent dat mensen met spaargeld voortaan rente moeten betalen, in plaats van dat ze rente ontvangen. Met deze drastische stap moet de consumptie en daarmee de economie worden gestimuleerd. Bovendien werkt deze maatregel alleen als contant geld is afgeschaft, iets waar het Internationale Monetaire Fonds (IMF) al jaren naar toewerkt.
Lees verder

Wes Hardin

1 gedachte op “Digitaal slavensysteem in de maak

  1. Om onze zuurverdiende centen onder controle te houden heeft men destijds de werkgevers VERPLICHT de lonen van hun werknemers op een bankrekening te storten. Dictatoriale maatregelen om de financiële zekerheid van de staat en de banken te verzekeren zijn dus niet van vandaag.

Reacties zijn gesloten.