Dienstmededeling (vervolg)

Blijkbaar besloot de server, waarop onze Golfbrekers een stekje heeft, solidair te zijn met jullie dienaar. Prompt na de vorige mededeling werden de boeken dicht geklapt. Of de overschrijding van de bandbreedte aan ons ligt willen we betwijfelen vermits we slechts een minimaal stukje van die ruimte innemen. Waarschijnlijk overbelasting van het geheel der aangesloten klanten.

Dit gezegd zijnde, nog even dit: we zullen proberen artikeltjes te plaatsen, maar dit zal zeer beperkt zijn met één arm in het gips! Schrijven met één vinger is bijzonder frustrerend… Vandaar de teksten in telegramstijl.

3 gedachten over “Dienstmededeling (vervolg)

 1. De technische problemen waarmee Golfbrekers regelmatig wordt geconfronteerd zijn echter geen toeval. Alle Vlaamse & Nationalistische en rechtse middens worden immers aangevallen door Vivaldi, een communistische loge maffia bende, via de politiek, de media, de informatica, het gerecht en het linkse schuim van de straat.
  Zie de recente aanvallen tegen :
  “Schild & Vriend, Voorpost, IJzerwake, tScheldt, den Dries, Flup De Winter, Tom van Grieken… maar ook de politieterreur tegen de anti – Covid betogers… met dan als hoogtepunt ook de moorden op Jurgen Conings en Yannick Verdyck”. (=niet beperkende opsomming).

  Deze terreur wordt echter danig onderschat in de voormelde middens, die weinig tot geen weerwerk bieden. Dit zal zich nog wreken. Er is immers meer aan de hand.

  Op de webstek van het Forum van de Bende van Nijvel verscheen de volgende reactie :
  195 Etienne1420 Yesterday 21:21 31.10.2022
  • Lid
  • Offline
  Ze zijn voorzichtig geworden.
  Ze willen vermoedelijk niet een tweede keer belachelijk zijn. Ze hebben al een proces verloren.
  Ze toonen veel interesse voor de bestrijding van extreem-rechts.
  Jammer genoeg zijn ze niet klaar om deze verdachten voor het hof te brengen.
  Wat zal met deze magistraten gebeuren als de Vlaams belang aan de macht komt?
  Heden zijn getuigenissen, bekentenissen niet meer genoeg. We hebben nood aan wetenschappelijke bewijzen zoals DNA.” (=einde reactie).

  Etienne 1420 is een Franstalige, die blijkbaar veel weet. Zijn cryptische reactie is echter wel duidelijk genoeg, om te kunnen begrijpen waarmee het rot corrupte regime bezig is, dat is niet de aanpak van de misdaad en de bloedige beerputdossiers, maar wel met het bevechten en neutraliseren van de politieke vijanden en boodschappers met gevaarlijk waarheden, die een gevaar (sic) vormen voor deze beerputdossiers, die ten allen prijze in de doofpot dienen gehouden te worden. En via deze bloedige beerputdossiers worden dan de voormelde Vlaamse en rechtse middens verdacht gemaakt, en vervolgens aangevallen.

  Voor een goed begrip is het noodzakelijk te weten dat dit Forum een dekmantel is van de PVDA, met daar achter de Staatsveiligheid en de logemaffia’s. Al jaren wordt op dit BvN forum de aandacht afgeleid van de werkelijke opdrachtgevers van de BvN en ermee verbonden terreur , naar de “nazi’s & fascisten en naar alles wat wordt omschreven als extreem rechts”, dat dan in feite als dekmantel dient voor alles wat in het verzet staat tegen deze Vivaldi bende, met al de beerputdossiers van de laatste 50 jaar. De zogezegde strijd tegen extreem rechts, dient dan ook om dit rot corrupte regime te beschermen dat Vlaanderen, bezet, plundert en op alle mogelijke manieren saboteert.

  Het is dan ook hoog tijd, dat men in de voormelde Vlaamse en rechtse middens eindelijk gaat inzien wat er gaande is, en dan ook in het verzet te gaan.

 2. Ik kan alleen maar beamen wat de schrijver van bovenvermeld artikel schrijft. Er is een ondergrondse beweging aan de slag die alles aan het voor bereiden is om de echte Vlaming de mond te snoeren. En de groene en linkse maffia is al ver gevorderd in hun streven om hun programma uit te voeren. Het is meer dan nodig alle krachten te bundelen om gereed te zijn in de strijd tegen de voorstanders van een nieuwe orde.
  Alle middelen zullen ze aanwenden al betekent het hun ondergang. Het zou mij niet verbazen moesten ze hand en span diensten krijgen van Communistische regimes.

Reacties zijn gesloten.