Dienstmededeling

We zijn terug!

Tot onze grote frustratie werden wij gedurende 16 lange dagen en nachten uitgeschakeld door wereldverbeteraars waarvan wij de naam niet weten, door een gerichte internet-aanval op ons bestaan, op onze boodschap, op onze vrijheid van meningsuiting, op onze Vlaamse identiteit.

Vandaag beginnen wij met dit eerder ingetogen Hallelujah van Il Divo – in de hoop dat onze vreugde voor de terugkeer niet van korte duur is. Het Hallelujah van Händel houden we voor een andere gelegenheid – als we ons geruster voelen dat we niet eerstdaags weer het slachtoffer worden van een cyberaanval.

8 gedachten over “Dienstmededeling

  1. Ik heb Golfbrekers in mijn favorieten laten staan, je kon nooit weten. Vandaag nog eens aangeklikt en mijn dagelijkse Golfbrekerslectuur is terug! Dikke duim omhoog!

    • Dank, Mieke, het doet deugd te weten dat we gemist werden. Niet dat we vinden dat het voor herhaling vatbaar is.

  2. Ik heb je op mijn oude dag erg gemist; Alles geprobeerd om je te bereiken , maar noppes; Dacht dat Pallieterke er achter zat maar zo demonisch zijn ze nog niet. Ik heb na Pallieterke ook alle dagbladen verbannen uit mijn verder leven; Ik lees via seniorennet nog de belangrijkste gebeurtenissen want als gewone burger is onze invloed nihil geworden. Ik vind nu meer genot in cijferspelletjes zoals sudoku en anderen. Super blij

    • Wij ook, maar we zijn op onze hoede, nadat de veroorzaakte schade gerepareerd, we terug aansluiting kregen op het www, zijn we opnieuw een halve dag uitgevallen. Gelukkig kon de opgeroepen infanterie erger voorkomen.

Reacties zijn gesloten.