Dienstmededeling

redactieDe reactie-oorlog moet ophouden.  Ben de beledigingen, het op de man spelen, kotsbeu.  Ray is om een gelijkaardige reden ooit met Angeltjes – even – gestopt. We konden hem godzijdank overtuigen zijn geesteskind niet in de steek te laten.  En nu krijg ik zo stilaan hetzelfde gevoel als hij: dit wil ik niet!

Ik meende dat de boodschap over ‘Ridderlijkheid‘ die ik gisteren niet toevallig plaatste duidelijk genoeg was.  Quod non.  Ofwel wordt er gereageerd op het inhoudelijke, men kan uiteraard van mening verschillen, maar men blijft hoffelijk, ofwel wordt de reactie niet meer geplaatst.  Ik verwijs naar: “Scheldpartijen komen niet door de censuur van onze pr-verantwoordelijke.”

Met beleefde groeten

Uw redactie

8 gedachten over “Dienstmededeling

 1. Yep ik voel mij aangesproken, hoewel er zijn er hier die in de plaats van een fatsoenlijke reply schrijven gewoon treiteren ik denk aan het laatste comment van ene R**** die bewust provoceerd.
  Ik zal de kleine kinderen hun zin geven en me voor een (onbepaalde) tijd onthouden van verdere reacties, blogs zijn geen levensnoodzakelijke uitlaatklep voor mij.
  En geachte redactie, zoals ik eerder schreef dit heb op buitenlandse (zeker over de plas) blogs nooit meegemaakt de kliekjesvorming, het kinderachtige gedoe van sommigen op deze blog.
  Op Bonni’s BNI (om er één aan te halen) zou dit nooit gebeuren want ze flikkert het zooitje er af en zeker het antisemitische –>soort<–

  • Ik zal de kleine kinderen hun zin geven en me onthouden van verdere reacties……………….doen trucker……doen

   • @ Rene,

    na veilig te zijn geland, ben je terug van weggeweest.
    Kom even terug op de, wat opkomst betreft minder geslaagd, Stammtisch.
    We hebben toen Eddy Luyten gemist en hoewel ik af en toe ging kijken of er nog volk was opgedoken, heb ik Eddy niet opgemerkt.
    1- omdat hij geen Pallieterke noch Communistisch manifest las.
    2- omdat hij niet uitgedost was in een fascistisch VB uniform.
    3- als verdachte anti-semiet Der Stürmer niet uitdeelde aan de zonnekloppers op het terras.

    Voor het overige was het een aangename kennismaking en weten jij en ik tenminste van elkaar hoe we er uitzien.

    • Beste anna,
     ik vertrek pas 3O/8 dus morgen naar mijn thuishaven ….en mijn bezoek ,het heeft me deugd gedaan. Het was voor mij ook een zeer aangename kennismaking . In het leven zijn er van die momenten die je nooit vergeet….onze kennismaking is daar eentje van

 2. vandaag in het verkeer nog een staaltje van ridderlijkheid meegemaakt:
  een kruispunt met stoplichten,
  niemand kan er door, en toch bestaan er nog idioten die persé toch het kruispunt opwillen en het zootje nog meer blokkeren, en zich tussen de wachtenden wringen.
  Met de nodige arrogantie natuurlijk.
  En met welke auto’s rijden die nobele ridders? de dikste natuurlijk…met gepersonaliseerde nummerplaten op de eerste rij.
  Ze verdienen een nieuwe plaat met allemaal nullen.

 3. Beste redactie, ik bewonder julie gedrevenheid en moed. Sommige mensen hebben alleen maar een grote mond als ze achter hun pc zitten, als ze oog in oog staan zingen ze meestal een toontje lager. Laat u niet uit uw lood slaan door dat kotjesvolk (West-Vlaams voor laag allooi ). Ik vind julie blog de max .

Reacties zijn gesloten.