Dhimmibook

facebook_islam-440x273Dhimmibook

Facebook gaat gewillig in op het verzoek de autoritaire dreiging van Turkije.  Omwille van het smeer… Mocht Facebook in de islamitische wereld, dus ook in Turkije, verbannen worden, dan zou dat een niet onbelangrijk effect op de ‘werkingsmiddelen‘ betekenen…

Verleden jaar blokkeerde Turkije tijdelijk de toegang tot Twitter en Youtube.  Even een vonnis van een rechtbank in Ankara arrangeren – de belediging van de Profeet is een halszaak –  en klaar was Kees Erdogan.  De Turkse rechtbank heeft de autoriteiten bevolen Facebook pagina’s te blokkeren die de geplaagde Mohammed op de korrel nemen én – bij uitbreiding – heel de webstek mocht diens eigenaar niet plooien.   Het vonnis kwam enkele dagen nadat een ander vonnis de afbeelding van Mo bij Charlie Hebdo verboden had.

facebook-censoredbMark Zuckerberg had zich nochtans na de islamitische aanslag op de redactie van Charlie Hebdo stoer op de borst geklopt.  Hij zou geen censuur op de inhoud toelaten en Facebook zou zich niets laten dicteren door “een groep mensen”.

dhimmie soepjurkDe rest van het verhaal is bekend.  De stoet der hypocrieten trok voorbij op de weg der goede voornemens en Facebook verwijderde  1.893 pagina’s, helemaal conform de wensen van de Turkse regering.  Hierop aangesproken moest Facebook toegeven dat ze ‘samengewerkt‘ (zoals in ‘gecollaboreerd‘) hadden.  Idem dito bij bepaalde pagina’s voor / over Pakistan.

FT

DailyMail

1 gedachte op “Dhimmibook

  1. Weer een reden te meer voor Pegida , om de ogen te openen van Burgerwevers , die zogezegd begaan zijn met de veiligheid , de democratie en de vrije meningsuiting van zijn burgers , de onderdanen of beter “onderdanigen” . Ditmaal tegen een Islam-dictator of Hitlerdogan . Vermits het echter een kandidaat betreft , die graag lid zou worden van het Europees pretpark , zou een solidariteits betoging met de Turkse anti Islam dictator bevolking ,zeker geen toestemming krijgen . Dan toch maar hopen dat er voldoende manifestanten komen opdagen , zodat ze GAS boetes kunnen uitdelen . Onze autoriteiten kunnen er eens goed van gaan eten . Iedereen schijnt te buigen voor die Islam en zijn dictators ze mogen door de waarheid zeker niet gekwetst worden . Maar dat is ook een positief punt ! Ze krijgen schrik zoals een rat die in het nauw wordt gedreven , die valt aan . Al die kritieken , commentaren , verzuchtingen die iedereen met iedereen kan delen dank zij facebook , Twitter , Youtube dat is uiteraard gevaarlijk want de mensen blijven niet onozel . Hun sprookjes en de middeltjes om die te laten geloven komen in gevaar.

Reacties zijn gesloten.