Dhimmi-universiteiten in G.B.

De koepelorganisatie van de Britse universiteiten, Universities UK (UUK), heeft een publicatie met bijzondere richtlijnen over de omgang met ‘controversiële’ sprekers, zoals moslimfundamentalisten, uitgegeven, die voor algemene verontwaardiging zorgt.

Indien de gastspreker om een gescheiden publiek verzoekt, mannen en vrouwen apart, dan zou daarop ingegaan worden.

Een petitie tegen deze vorm van sekse-apartheid is inmiddels door meer dan 7500 personen ondertekend.

UUK, External speakers in higher education institutions
Telegraph
Guardian
FT

4 gedachten over “Dhimmi-universiteiten in G.B.

  1. Het enigste dat , naar mijn gevoel gescheiden mag worden zijn de openbare toilletten, maar dat is reeds het geval ! Man en vrouw zijn beiden MENSEN en dienen zonder onderscheid te worden behandeld met het nodige respect . We hebben elkaar nodig , we vullen elkaar aan

  2. Dit is geen verrassing. In 1914 publiceerde de Engelse schrijver Chesterton zijn boek “The flying Inn”(=de vliegende herberg) waarin hij toen reeds de islamisering van Groot- Brittannie beschrijft. Hij legt het verband tussen de politieke correctheid en het “huwelijk” tussen het Europese progressisme en de islam. Hij stelt ook dat de “dhimmitude” niet van buiten wordt opgelegd, maar stap voor stap door de politieke klasse, in zijn boek vertegenwoordigt door Lord Ivywood(=lord klimop=parasietplant), die elke band met zijn volk verbroken heeft en gefascineerd is door de mysteries van de islam, waarin hij de religie van de vooruitgang ziet!!! (zie boek :Correctheid-Nucleus pag.60). Dus de vis begint, zoals steeds te rotten aan de kop(cfr. Karl Marx=een onverdachte bron).

  3. Dat is oa een bewijs dat de Islamisering in Europa vooruit gaat en wij domme Europeanen reageren amper

Reacties zijn gesloten.