8 gedachten over “Deze afbeelding is even getrukeerd…

 1. Inderdaad laat je niet beetnemen beste Golfbrekers …..die foto is niet “echt !” Ik had mijn twijfels…… tot ik met mijn scherp opmerkingsvermogen zag ….dat Merkel er twee keer opstond . Alhoewel het zou haar tweelingzus kunnen zijn !

  • En Pol Pot was juist naar het wc toen deze foto genomen werd, dààrom werd die plaats nogmaals ingenomen door Merkel. 🙂

 2. Ik zie helemaal geen trucage! Ha ha ha, dat is er een om in te kaderen en elke dag opnieuw en opnieuw in de wc pot te leggen bij een grote behoefte.

 3. Echt gebeurd.
  Mijn vriendin kwam op bezoek met haar kleinzoon van acht. Ik had juist een anekdote gelezen die Squarzafichi in zijn ‘Leven van Petrarca’ navertelt. Toen aan het hof van de Visconti’s onder talrijke heren ook Petrarca aanwezig was, vroeg Galeazzo Visconti zijn zoon die nog een knaap was, de meest wijze van de aanwezigen aan te wijzen. De jongen keek rond, nam Petrarca bij de hand en bracht hem bij zijn vader.
  Ik vertelde dit aan de jongen van acht en vroeg hem : denk je dat dit kan? Dat een kind van jouw leeftijd de meest wijze kan aanwijzen?
  Hij knikte vol overtuiging. Ik bracht hem bij de getrukeerde foto, die ik had uitvergroot, en vroeg hem : denk je dat tussen deze bende een wijs man staat? Hij bekeek de foto een tijdje en wees toen een man aan.
  Ik vroeg hem : weet je ook wie dat is? Waarop het antwoord nee was.
  Het was Hitler.

Reacties zijn gesloten.