3 gedachten over “Democraten vs. Republikeinen of zwart vs. blank?

 1. Dat zal de eerste en de laatste niet zijn. Het Euro-schip is inderdaad aan het zinken
  Het is nu wachten op Verhofstadt , volgens onbetrouwbare media bron zou VHSDT onderhandelen voor de overname van een frituur in het Gentse . Zijn fritten zullen zonder twijfel veel beter zijn dan het gelul dat hij uitkraamt in dat zieltogend parlement Hiermee heeft hij ook een primeur . Het zou de eerste ex premier zijn in de Belgische geschiedenis die een frituur gaat uitbaten . Michelin heeft hem al een ster beloofd

 2. Trump is de volgende president van Amerika om één reden: hij is de wandelende, sprekende antithesis van de Politieke Correctheid.
  Die P.C werd ons, in de late jaren 70 en vroege jaren 80, gegeven door de bewoners van de ivoren toren. En als een epidemie stak het virus PC de media, de scholen, de politiek, de kansel aan.
  Niemand begreep in het begin wat ermee werd bedoeld, alleen: wanneer iemand aanstoot nam aan wat je zegde, je dat niet kon zeggen.

  Maar na meer dan 30 jaar onder de tirannie van de PC te hebben geleefd, zegden miljoenen kiezers in Amerika: genoeg is genoeg. Ze werden er ziek van om voorgeschreven te krijgen van wat ze mochten zeggen, en zelfs van wat ze mochten denken en niet denken.

  Het doel van de laboranten van de PC is: de mond snoeren van goed doordachte redeneringen, van ideeën en van redevoeringen: dood het redeneren, dood de redevoering, dood het naar voor brengen van ideeën die het volk wakker maken. Dood het, anders zou het volk ons producenten van de PC wel eens kunnen doden.

  22% van alle stemmen kwamen van katholieken. En vermits 121 miljoen hun stem uitbrachten waren daarvan 26 miljoen katholiek. Van die 26 miljoen stemden de meerderheid voor Trump. Het verwerpen van een controle over je mening en denken was voor hen essentieel.
  Waarom ik die katholieken erbij haal? Om ze als voorbeeld te geven aan de PC Bonny’s en de PC De Kesels. Als ze hun kerken verder willen zien leeglopen dan moeten ze vooral verder gaan met die politieke correctheid in plaats van de leer van hun Grote Baas te verkondigen.

Reacties zijn gesloten.