Demagogie op grote schaal

Gerelateerde afbeelding

Luchtbrug voor terroristen naar Afrika.

Ambassadeur Haitham Abu Saeed, de internationale mensenrechtencommissaris voor het Midden Oosten, gevestigd in Libanon, heeft bevestigd dat de VSA “betrokken” zijn bij het smokkelen en vervoeren van terroristen vanuit de Syrische Raqqa plattelandsregio en andere gebieden in het noorden van Syrië naar Afrika. Het transport werd uitgevoerd in samenwerking met het Turkse leger.

Maandag verklaarde Abu Saeed in een persmededeling dat deze terroristengroepen, bestaande uit ca. 1200 lieverdjes met verschillende nationaliteiten, o.a. Fransen, Duitsers en Tsjetsjenen, door Amerikaanse strijdkrachten in coördinatie met het Turkse leger naar Afrika, in het bijzonder naar Nigeria, verkast werden. Enkele leiders van deze groepen zouden het grondgebied van Marokko betreden hebben.


… Marokko… boot… naar Spanje… Spanje schuift door naar onze contreien…

En maar voort bakkeleien over het terughalen van “onze” Syriëstrijders… Een eerlijk proces geven… Wat willen ze ons nog meer wijs maken? (…)

Bende komedianten!

In onderstaande video’s wordt duidelijk dat in de Sahel een nieuw, een Afrikaans I.S. Kalifaat gestalte neemt met alle gevolgen van dien: een nieuwe vluchtelingenstroom richting EUropa.