De Wiener Sängerknaben zingen

klassische-musikDe Wiener Sängerknaben zingen

Messe No VI in E flat Major D 950 van Franz Schubert

met:

Peter Schreier, tenor
Werner Krenn, tenor
Walter Berry, bas
Wiener Sängerknaben
Herrenchor der Hofmusikkapelle
Hofmusikkapelle Wien
Karl Böhm, dirigent

 

4 gedachten over “De Wiener Sängerknaben zingen

  1. Ik ken de Wiener Sangerknaben al sedert de tijd toen ikzelf nog eine knaben was. Ze konden mooi zingen , maar het zijn de originele niet . Ik had een koor verwacht met wiener sanger- seniorknaben waarvan de jongste ongeveer 80 jaar zou zijn . Dat was voor mij wel een teleurstelling.

    • Mijn grootmoeder zat altijd op de eerste rij als die knapen op TV kwamen. Gelukkig kon ik toen met mijn legoblokjes spelen, ja ik ben een cultuurbarbaar.

Reacties zijn gesloten.